eserekli_kiz1 Farkli sehirlerdeydik gorustugmzde oyle durumlarimiz olmadi sadece biyere gderlen asansörlerde opusurduk o bile cok guzeldi
taricat [silindi] nişanlılık dönemi ile sevgililik dönemi arasindaki tek fark parmaktaki yüzükler bilin istedim …
Bilinmezbirkimse Nisanliyken arabada olmuştu bizimde camlar film kapliydi yolda bayırda çok güzeldi valla çok heyecanlı oluyordu
Leylimley minnoskiz Evlenmeden sex olayini bukadr normalleştirmeyin.Zaten nisanlisin evlenceksin neden suan gerek duyasinki sex hadi bisy oldu evlilik olmadi ayrildinz nolucak ozamn? Bisey yaprken sonunuda dusunmek lazim
Rosequeen1 7 yıl sevgiliydik ne zaman evlenecegimiz meçhuldü. 3. Yıldan sonra verdik odunu. Farklı sehirlerdeydik kavustugumuzda sabaha kadar dinlenir dinlenir sevişirdik 😂 güzel günlerdi ozlendi ❤
Mucize2 Rosequeen1 Ahahahhahahahah kendimi gördüm bizde 7 yılın sonunda evlendik ama bizim kanımız deli akıyordu 1 sene sonunda verdik odunu gerçekten çocuk olana kadar hayatımın en güzel seksleriydi çok özledim 🥲
Esmerkiz29 minnoskiz nişanlıyken (imam nikahimiz da vardi) sadece öpücük koklaştık afedersin o sürtünme olayları vs bile olmadı. 😁 Ama her hafta buluşu öpüşüp koklaşiyorduk tekrar altını çizeyim imam nikahimiz vardı 5 ay böyle nisanli kaldıktan sonra evlendik. Bana göre de aynı evin içinde ve düğün gecende daha guzel bir his oluyormuş iyiki evlenmeden olmamış 😂
Bilinmeyenlidenklem cesjf evet Müslümanım inancımda var kendime göre günahını bilerek yaptım, yapmasamıydım evet ama hayatımın en güzel zamanlarıydı, günahını bilerek yaptım sonuç olarak, kişi günahlarından kendi sorumludur
[silindi] MSM hiçbirşey destek oldu sevgimize şuanda çovğugumuz var yurtdışına çıktık eşimle çok güzel Bi hayatım var çok şükür maşallah
Mizgin__65c minnoskiz bende 15 gun abisinin evinde kaldim beraber yatardik ama hic birsey yapmadik tabi sevisme olurdu esimde bosalirdi ama evlendikten sonra s**x yaptik
papatya_ minnoskiz sozluyduk nisanimiz daha olmamıştı askerden geldiği günün ertesi günü yakınlaşma falan derken oldu,ama o dönem gerçekten çok farklıydı yakalanma korkusu olduğundan dolayı, sonrası da zaten düğünümüz oldu