Merhabalar hanım oglum 2 yaşinda ve sıfır iştah var resmen aç yaşiyorz zorla yedirmeye calişiyorm tükürüyor normalde çok güzeldi iştahı her yemegi yerdi ama son 3 aydır açiz resmen benide emmiyor iştah acici şurup macun ilaç onerilerniz varmi ben artik bi çözüm bulmaya calişiyorm çünkü bagişikliği düşüp hasta olmasinda korkuyorm 🥺
İŞTAH AÇICIII TAVSİYE
Balık yagı kullan mutlaka ve kan ilacı benim oglumda öyle iştahsız düzenli olarak kullanıyorum ilaçlarını, etki etmeye başladı biraz acıktım demeye başladı asla söylemezdi
Miminix Benim oğlumda 17 aylık ve 2 aydır yemek yedirmeye çalışıyorum ama yok
Miminix çinko eksikliği olabilir öyle olduğu zamanlarda da çok iştahsız oluyorlar. Ara öğün veriyorsanız Bi süre kesin iyice aciksin
Mutlaka altta yatan bir neden oluyor genellikle ya Demir eksikliği yada b 12 eksikliği oluyor ben argivit fokus aldım onu sabah kahvaltı sonrası veriyorum birde gece yatmadan önce spraktin var onu veriyorum ayrıyetten Demir şurubu içiriyorum biraz iştahı açıldı diyebilirim
delikcorap Oğlum 17 aylık iştahsız möllers balık yağı aldık üç gün oluyor ablasıyla veriyorum bu argiviti Alsam kac yaşından itibaren veriliyor ki
delikcorap Oğlum 17 aylık iştahsız möllers balık yağı aldık üç gün oluyor ablasıyla veriyorum bu argiviti Alsam kac yaşından itibaren veriliyor ki
Cicikiz Benim oğlum iki yaşında doktor kullanabilirsin dedi üstelik ben 20 aylıkken felan aldım o zaman vermişti hala kullanıyorum bence verilebilir sıkıntı olmaz ben kullanıyorum doktor tavsiyesiyle sizde doktorunuza danışabilirsiniz
Miminix Canım iştah açıcı şurup alsan da fayda etmez ki. Önemli olan iştahsızlığa sebep olan şeyi bulmak. En güzeli doktora götürüp tahlillerine baktır. Demir eksikliği ciddi anlamda iştahsızlık yapıyor çocuklarda.