İyi geceler kızlar içimi buraya sizden başka kimseye dökemiyorum bi nebzede olsa sizlere içimi döküp fikir almak rahatlatıyor beni eşimle 1 yıllık evliyiz normalde aramız çok iyi ama tam şu 10 gündür eşim çok soğuk evi otel gibi kullanıyor resmen sabah işe git akşama kadar ben aramasam yazmasam aramaz yazmaz yazincada ağız ucuyla konuşur akşam eve gliyo hoşgeldin diyorum sarılma öpme yok hiç konuşmadan giriyor içeri yemek yiyor sofradan kalkıyor direk uyuyor ne sohbet muhabbet bide koltukta yatıyor sabah kalkıp işe gidiyor bu durum canımı çok sıkıyor daha bugün konuştum yoruluyorum filan diyo önceden daha ağır işler yapardı ama yine bana eve vakit ayirirdi yoruluyor anlıyorum ama bu kadar olmaz ben gün içinde plan yapıyorum hevesleniyorum eşimi bekliyorum akşam gelince böyle bütün hevesim gidiyo haftasonuda mı yorgunsun diyorum haftasonu bile aynı tv başından kalkmaz kalk yerine yat diyorum burda yatcam diyo terst ters konuşmalar vs.bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum bı anda noldu bu adama böyle o böyle yaptıkça beni kendimden git gide soğutuyor bunuda ona anlatıyorum ama anlamıyor bunun içinde cinsellik hayatı da yok normalde hamileyim gebelikten önce çok aktif ilişkimiz vardı bu gebelikte de devam etti hicbi zaman bitmedi ama 10 gündür uzak duruyor 🤦