İyi akşamlar kızlar 🌸
Doğum yaklaşıyor stok yapmiycam ama fırsat paketlerinden almak istiyorum molfix pure&soft 1 numara yani 2-5 kilo bedende olandan 160 adetli alsam sizce hepsi yeter mi yani aslında bebeğin kilosuna bağlı bu ama bilemedim erkek bebek bu arada tombik falan olursa elimde kalır mı acaba ? Bi fikir verseniz 😽
Yenidogan bebek bezi
Cicilibicili çok çabuk büyüyolar ilk zaman stok zamanı değil bence
Yeter canım ilk zamanlarda çok sayıda bez değiştirmek gerekiyor zaten. 160 yeterli sonra muhtemelen 2 numaraya geçersiniz.
Cicilibicili Benim oğlum 3850 doğdu ben ondan fazla stoklamıştım hepsi bitti ve bi kaç paket daha aldım çünkü her uyku öncesi bez değiştiriyordum uykudan kalkıncada değiştiriyordum genelde her açtığımda kaka oluyordu zaten erkek bebek sadece öne işiyor eğer değiştirmezsen çiş kaçıyor hangi bez olursa olsun prima sleepy molfix goon baby me hepsini denedim hepsinde de sık değiştirmezsen çiş kaçıyor
Eskobar stok yapmayacağım canım ama bu hesaplı oluyor adet 1.80 mi 1.90 a geliyor kızımda günde 5 6 bez değişiyordum o yüzden 160 tane çabuk biter gibi geliyor Bi yandan bilemedim kiloyu da hesap edemediğim için
- Düzenlendi
Mucize2 rafadanyumurta 32. Haftada bebek 2.200 e yakın Bi kilodaydi tombik olur mu sizce ona göre almayı düşünüyorum diğer kontrolü de mi bekleyip alsam çok kararsızım
Mucize2 bebisine maşallah bu arada canım bide ilk 1 numara mı stoklamıştın?
Cicilibicili 160 adet iyi al, ben ilk bezini o civarda aldım sanırım sonra 2 numaraya geçtim erkek çocuğu olduğu için rahat etmesi lazım yani 160 yeterli bence eğer uygunsa 2 numarasını da al çünkü sürekli bezlere zam veriyorlar
- Düzenlendi
Ask_hosmus o da uygun 148 li 294 gibi biseydi ,bebeğin kaç kilo doğdu canım bide ?
Cicilibicili Oğlum 3750 doğmuştu ben direkt sleepy 2 numara kullandım 120 tane. Sonra direkt 3 numaraya geçtim. Sleepy’de 1 numara bez prematüre için o yüzden 2 ile başlamıştık molfixte var mı bilmiyorum. Ama 2-5 kilo ise 160 tane yeter 4 kiloyu geçtikten sonra 2 numaraya geçersiniz bence.
rafadanyumurta 160 günde 5 taneden hesap edince zaten 32 gün gidiyor alayım bence de
Cicilibicili haftalarımız yakın sen al bakalım bende alayım bari bizim ikizler zayıfmı doğarlar bilmiyorum
Cicilibicili Ilk dogdugunda her yarım saatte bir kaka yapacak canım 160 adet az bile ben bebegime 44lü 3mü 4mü paket bez kullanmistım 1 numara.Zaten bir numara bile ilk dogduklarinda buyuk geliyor buyuyene kadar o paket biter.Çok alma tek 160lı paketi al 2.paketi 2 numara al canım 1le 2nin arasında öyle aman aman bi büyüklük farkıda yok zaten onuda söylemiş olayım
Cicilibicili 3500 doğdu canım, molfix mi kullanıyorsun
Eskobar sen fazla fazla al bence 🤭☺☺belki biraz zayıf olurlar ama 3 e yakın dogsalar epey Bi zaman gider bence
Yasak_elma öylesi daha mantıklı evet alalım bakalım teşekkürler canım 🌸💜
Ask_hosmus henüz kullanmıyorum canım doğuma az kaldığı için alayım şimdiden diyorum kızımda bimin markasını kullanıyordum ama artık onunda fiyatı bunlarla hemen hemen aynı yani çiş yapınca falan da acayip kokuyordu o yüzden bu kez molfix deneyeceğim
Cicilibicili Merhaba ben sleepy aldım kızıma 1 no 168 adet şuan 27 gün oldu doğum yapalı o çoktan bitti 128 adet daha sipariş ettim ikinci spariş gelene kadar da 42 li marketten almıştm 😂 son paket elimde kalacak gibi hissediyorum kalmaması içinde sık sık değiştiriyorum ama bakalım☺️ bu arada 2650 doğdu kızım sonra 2500 oldu şuan 3 küsürlerde ama tam bilmiyorum 😅
- Düzenlendi
Cicilibicili Ben yenidoğan seti dışında 120li paket 1 numara almıştım bir aya yakın bitmişti sonra iki numaraya geçmiştim bez bacaklarında iz yapmasın diye. Yenidoğan setleri bile 20 adet 1 20 adet 2 numara bez bulunduruyor içinde normalde. Büyük numara illaki vakti gelince kullanılır ama küçük numaranın bebek büyüdüğünde garantisi yok. 160 adet 1 numara bence yeterli. Birde aynı paketten 2 numara stoklarsınız. Sizi bir süre idare eder. 🤌🏻
Cicilibicili başka neler alıyosun senindemi ilk ben ne yapcamı hiç bilmiyorum bi yerden çıkcaz yola