rafadanyumurta göbeğim bitti tamamen. Koltuk altı üç beş tane çok ince çıkıyor. Bacaklarımın önlerinde var biraz ama çok ince. Bikini de alt bölgede. Ya bana seninki bitmez demişti ondan buna şükrettim ama 14 seans gittim hamile olmasaydım daha da giderdim. Hamilelikte bıraktım.

Cicekliperde bir dönem ben de lazere gittim. ne azaldı ne inceldi. aksine üst bacağımda arttı bile. bir noktadan sonra güvensizlik vermeye başladı. bıraktım. Ev tipi lazer aldım ama olması gerektiği gibi düzenli kullanamıyorum. ona rağmen azalma ve incelme gördüm. koltuk altında çok az yerde ve ince çıkıyo. kollarımda %70 azaldı desem yeri 2 aydır almıyorum ve beni rahatsız etmiyo hala ki çok fazla çıkardı. Yoğunlaşmıştı. Alt bacak da aynı şekilde %70 80 oranda bitti 1 ayı geçti ağda yapmadım ama dikkat çekmiyo fazla. bikini bölgesi yarı yarıya azaldı. tamamen ömürlük bitirmiyo olsada çok büyük nimet

1-susunbe tüm vücut evet ben 5.5 sene önce filan başladım yüz ve tüm kol dahil 12 seans 2200 filan vermiştim o zaman

TombulHatun aynen kıl köküm sarı. Başlarken öyle biter şöyle biter diye paketi sattılar. Seansa başladım. Kıl kökleriniz sarı olduğu için cihaz görmüyor dediler. O yüzden bitmemiş. Bi paket daha satmak istediler. Ben de ağzımı bozdum.🐣🙈 eldiveni denemek istiyorum ya. Dediğin gibi yapmaya dikkat ederim. Sağol canımcım❤️

ZRaporu okurken ben bile bozdum ağzımı 😂 dene dene kökten tutunp bastırarak kıl kökünün tersine çekince minimuma iniyor acı kolaylıklar şimdiden 🥰

Eldivenle nasıl yapıyorsnz tek tek asılıyormusumjz anlamadım yardımcı olurmsnz ?

Cansu37 çok uzun olmaması lazım tutup çekecek miktarda uzunluk yeterli uzun olunca kopmalar olabiliyor. Ben dip dibe olunca tüyler aynı anda 10-15 tane bile çekebiliyorum 😅 dibinden tutup hızlıca çekin tüyü ayni cımbızla alır gibi. Acısı da çok çok az bence