Regina insanlar ne düşünür diye düşünecekseniz zaten anlamı kalmaz :) çünkü sonuçta tesettüre yalnızca Allah’ı razı etmek için gireceksiniz. Kulları istediğini konuşsun istediğini söylesin günahtan başka bir kazançları olmaz . Ben de 1 buçuk sene evvel girdim tesettüre . Öncesinde çok açık giyinen biriydim ani bir kararla direkt çarşaf ile ortundum . Herkes çok şaşırdı sen yapamazsin nasıl çarşafa girdin vs vs diyenler oldu hiç takmadım . Ablalarimin hepsi acik mesela annem de normal kapalı ama ben de böyleyim . Farklılıklarımız bizi biz yapan şeylerdir . Biz kendi kararlarimiza saygi gosterip istediğimiz gibi bir hayat yasayamazsak elalemin düşüncesine göre hareket edersek o hayat bizim hayatımız olmaktan çıkıp elalemin hayatı olur ve biz biz olamayız . MasaAllah size bak ne güzel namazda daimi olabilmissiniz emin olun namazda daimi olabilmek tesettürden çok daha zor birşey bu devirde . Allah’ın izniyle bunun da üstesinden gelirsiniz . Sakın şeytanın vesveselerine kanıp ertelemeyin . Ne diyor Kur’an i Kerim ’de , erteleyenler helâk oldu diyor … Rabbim muvaffak eylesin 🤲🏻♥️