Kendimi bildiğimden beri bende kabızlık problemi var çok zor çıkıyorum tuvalete tuvalete çıkmayınca da aşırı bir şişkinlik oluyor.Gecen hafta doktora gittim yaşın küçük kolonoskopi önermiyorum zarar verebiliyor bazen dedi.Duphalac şurup yazdı onu kullanmaya başladıgmdan beri tuvalete çıkıyorum.Gecen biri dedi alışkanlık yapar bu şuruplar dedi.İki gün bıraktım ama geri geçemez oldum tuvalete.Bunu sürekli kullansam bir sorun olur mu acaba veya kabız olanlar nasıl bir çözüm buldu ?

Fyzanr456 kullanmayi bırakınca geri başa sardı mi peki, ben bıraktığım an tuvalete geçmem geri Başa sardı

Prenssannesi düzene girene kadar kullan sonra birden bırakma iki günde bir üç günde bir kullanarak bırak. Yediklerine dikkat etmelisin

Prenssannesi geçmiş olsun öncelikle benimde oğlum sürekli kabız oluyor doğal yolları deniyorum ilk başta en son fayda görmessek ilaca başvuruyoruz ki görüyoruz çok şükür mercimek çorbası sürekli ekmeksiz tüketebilirsin günde 1 adet armut günde 2 kaşık asıl zeytinyağı bunlar kabızlığa iyi geliyor muz ekmek çok tüketme