moonlight_moon Merhaba kızlar bir ay önce spiral taktirmistim iki seferdir taharetlendigimde elime ip geliyor sanki ilkinde emin değildim ama şimdi eminim spiralim düşüyor ne yapabilirim başına böyle birşey gelen varmı? Bulunduğum yere hastanede uzak ne yapsam
Uyuyankoala moonlight_moon Bende yok ama olan kişiler sürekli söylüyor eline ip geldiğini ama kaymış spiraliniz kendiniz çıkartmaya çalışmayın zarar verirsiniz sağlık ocağına gidip baktırabilirsiniz
Meryemali moonlight_moon spralini ipini kontrol etti mi doktorun takıldıktan sonra ipi uzun kalmış ta olabilir.
wildangel moonlight_moon Benimde elime geliyor ara ara sizin gibi tesirginleşip doktora gittiğimde yerinde olduğunu söyledi doktor.
moonlight_moon Uyuyankoala dün vardı ama ondan sonra bi daha gelmedi elime ip. Ara ara oluyor anlayamadim bende en yakın zamanda dr’a gitsem iyi olacak
Kuzulkurt moonlight_moon adet dönemine yakın veya döneminde mi oluyor bu eline ip gelme durumu? Rahim aşağıya iniyor derler ya acaba ondan mıdır? 🤔
Meryemali Meryemali zaten taktıktan hemen sonra koltrol ediliyor ip eğer uzun kaldıysa kesiyor doktor