Saraton sonuç ne
Hamile kala bilirmiyim?
Saraton Aşkım prezervatif ile hamile kaldım oğlum 1 yaşında 🙈
Uyuyankoala bravo kız.
Saraton merak etim sonuc ne
Farkındaysaniz bu arkadaş hep bu tür sorular sormus erkek olabilr mi acaba pek güvenemedim🙄
Sehererol1 yokya sanmam bence erkek arkadasiyla birlikte olduktan sonra adetide gecikince hamile olbilormiyimki diye dusunuyo hep bu tur nedenlerle gelmis
Sutlukahve2 abi bide korkuyosan hamile kalmaktan iliski yasma surekli bu tur seyler sormus
Sutlukahve2 profiline baktım hep aynı sorular bu kadar saf olamaz bence insanları trollüyo bariz ortada
Cicekliperde ne demek her zaman 😂
Peki ne yapacaksın hamileysen merak ettim
Sehererol1 yok ya trolese hep aynimi sorar bence dedigim gibi iliski yasiyo geride adeti gecikince buruya geliyo hamilemiyimki supesiyle hamile olmadini anlayinca gidiyo gelcek ay bidaha ayni soruyla gelir merak etme gene hamilemiyim diye😀😀
prensesdiana bende hamilemi degilmicok merak etim dunden beri catlicam meraktan
Sutlukahve2 Hamile degilim ama yine de aklima geldi. Bu arada evvet aymi sorular gibi sormusum ama bende boyle cok gecikiyor reglim. Sizce de bilmemem endiselenmem normal deyil mi?
Sehererol1 Hayir hanimefendi asla oyle bir sey yapmam. Sonucda bende bir kadinim. Icimden geciyor soruyorum. Gunahmi sormak? Neden bu kadar kirici oluyorsunuz? Cidden ..