Kızlar dün 1 yaşındaki oğlum hamaktan düştü, dudağı patladı bide dişi kırıldı 😔 üst dudağı iç taraftan patladı dikiş yok ama dudağı sarkık duruyor, acaba dudağı öylemi kalır yani sarkık mı kalır?

Ask_hosmus Ahhh çok geçmiş olsun kuzum, bilgim yok ama inşallah kalmaz belki iyileştikçe toparlar kendini zamanla

TombulHatun teşekkür ederim canım, yani inşallah toplar çünkü iç taraf bildiğin parça şeklinde duruyor dış taraftanda sarkık duruyor, dikişte atmadılar küçük diye bide iç kısım olduğu için

Ask_hosmus çok geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun inşallah 🙏 bilgim yok ama Küçük olduğu için toparlar hemen, geçen kızımın dudağı patladı çok büyük bir yara değildi ama ilk düştüğünde kanadı biraz ağladı sonra unuttu ve hemen iyileşti

Ask_hosmus onu doktor da görmüştür herhalde ya öyle kalacak olsa dikiş atardı demek ki toparlayacak kendini, ah bu bebele ah bizim kide pişik kremi kutusu ile kanattı geçen gün 🤦‍♀️

Ask_hosmus Çok geçmiş olsun canım. Şişlik bir kaç güne toplar dikişlik bir durum yoksa. Çocukların yaraları hemen iyileşiyor. Allah beterinden korusun.

ZRaporu teşekkür ederim canım amin inşallah, dikişlik ama atamam iç kısım olduğu için, diksem bile dikişler tutmaz düşer dedi

Ask_hosmus Cok gecmiş olsun canım allah beterinden korusun inşallah🤲Bilemiyorum daha yaşı cok küçük büyüdukce yüz hatları oturdukca düzelir diye düşünüyorum.Doktor ne dedi buduruma kuzum

Yasak_elma teşekkür ederim kuzum amin inşallah, doktor cuma günü getir demiş eşime bakıcakmış iyileşme varmı diye

Ask_hosmus geçmiş olsun dudak çok kanayan bir yer maalesef ve kötü düşmüş benim oğlumda da aynısı olmuştu hamaktan düştü oda hem çenesinde hem alt dudağında yarık vardı çenesine dikiş attılar ama çok ağladığı için alt dudağını dikemediler yani ben dayanamadığım için bırakmadım 😔 inanır mısın dikilmeyen yer kendi kendine daha hızlı iyileşti dikişli olan kısmı daha zorlayıcı oldu bizim için sonrasında dudağında çok çok az bir yerde iz kaldı ama öyle aman aman bir şekilde değil üzülme bence dikilmemesi daha iyi olmuş umarım çabucak iyileşsin kuzucuk tekrardan çok geçmiş olsun

Okyanusunkalbi teşekkür ederim canım, ya iç kısımda olduğu için yarık dudak hem şişik duruyor hem sarkık duruyor bide üst dudak Bi tuhaf duruyor yaaa içim gidiyor bakamıyorum, gerçekten evladın canı yansa senin de onunla birlikte yanıyor, ben bide daha panik oluyorum hele kan görünce benim felek şaşıyor bildiğin ne yapıcağımı şaşırıyorum