Kızlar çok salak bir baslik oldu biliyorum ama dikkat çeksin diye öyle yaptım.
Gelelim asıl konumuza. Cinsellik esnasında ne gibi atraksiyonlar yapıyosunuz. Özel bir konu ama ben bayadır çok isteksizim esim cok şikayetçi bu durjmdan. Ayda olmasa aklıma gelmez ďüşünün. Başta kendim sonra ilişkim adina ne yapmam lazım o heycanı duymak için? Erkekler için önemli oluyo ne dersek diyelim bu konu. Öyle yaratilmislar ne kadar inkar etsek de. Napayım sizce. Içimden gelmiyo. Gelsede ozenip giyinmiyorum. Ne giyeyim napayim nasil yaklasayim bi akil verin cilveli ablalaim bacilarim 😄

MariaPuder kizlar cok yardimci oldunuz saolun ya hemen uygulicam bu yontemleri 😒😒😒😒

MariaPuder erkeklerin istekleri farklı farklı seninki nasıldır bilmem ama erotik gecelikler felan giysen

MariaPuder canım bak önce kendinle barışık ol Boyle düşünme bence en sevilen en eğlenceli insanlar kilolu olandır. Önemli olan kilolu olman değil erkeğini yatakta mutlu etmendir

MariaPuder Kilonu hiç takma kafana çoğu insan kilolu öyle dersen zaten giyemezsin yakışır niye yakışmasın giy bak nasıl yakışıyo kilolu mankenlerde var onlara bak görürsün

MariaPuder Fantezi kurabilirsin kafanda illa ki cinsellikte hoşuna giden bi pozisyon bişey vardır yani önce onu düşünerek isteğini arttırman lazım isteksiz olursan zaten zevk de alamazsın. Bide kuruyemiş bal pekmez bunları bol tüket belki libidon yükselir

MariaPuder Kiloluyum ama kendime yakıştırıp giymekten kaçınmıyorum. Hatta kilolu+çatlaklıyım artık 🤦🏻‍♀️ o yüzden mesela kusurlarımı örten ama çekici seksi giyiniyorum. Eşindende utanıp çekinme hiç çünkü eşin canım istemiyor demişsin ona asıl çözüm bulmak zor bazen banada geliyor açık konuşuyorum eşimle o havamda değilim isteksizim diye hiç diretmez. Süreklilik olan bir durumsa doktora danışmakta fayda var

Mimoza kız deli gibi cebiz yiyorum buna ragmen boyleyim kafayi yicem ya

Uyuyankoala biz de sorun benim yapmadiklarim değil kuzum. Benim iliskiye girmek istememem. Yani aslinda onun konu acmasi lazim esimi kudurtmak icin napmam lazim diye 😄