Kızlar size yaklaşık 3 aydır keşfettiğim bişeyi anlatmak istiyorum gerçekten çoğu yerde okuyup her kadının kendine uygun özel boşalma durumu olabilir keşfetme gibi yazılar okuyordum 2 senelik evliyim sadece 3 aydır boşalma oluyor onun öncesinde hiç olmadığımı farkettim hep ilişkide eşim eliyle rahatlatmaya çalışırdı ama olmazdı bende zaman zaman kandırırdım eğer dediklerimi uygularsanız gerçekten ilişki çoo başka bi boyuta geçiyor hemen ben kendi bulduğum yöntemi anlatıyorum biraz sevişiyorum ıslandığımda ben üste geçiyorum eşim yarı oturur pozisyonda ya da tam içimde olduğunda klitorisim özellikle eşime temas ediyor ve tüm kontrol bende oluyor yani sürtünme bunu eğer ritmik şekilde 1 dakika yaparsanız sonra en zevkli olduğu bölüm oluyor yani en üst seviye vücudum titriyor ve rahatlıyorum hatta o ara istemsizce rahatlatmama sesi geliyor hatta bunu yaparken kendinizi yay gibi geriye atarsanız yani üst vücudu geriye atarsanız daha kolay gerçekten çok farklı bi hissiyat daha önce neden denemedim diye pişman olucaksnınız