Kızlar merhaba hiç bu şekilde bir post acmamiştım eşimin uzaktan akraba bir arkadaşı vardı tabi ben o adamla görüşmesini kesinlikle istemiyordum hakkında birkaç şey duymuştum bu arada adam evli ve çocuklari var kendisi bulunduğumuz sehirde çalışıyor eşi ve ailesi başka bir şehirde neyse bizimkiyle ara ara görüşüyorlar bende kesinlikle kabul etmiyorum çok tartıştık bu yüzden kaç kerede mecbur kalıp tamam git falan dedim darlmamak için bir kaç kere bı toplumda o adamla denk geldik hiç muhattap olmadım eşim bahsetmiş işte hakkinda biseyler duymuş istemiyor falan bu da duygu sömürüsü yapmış ne duymuş kim demiş falan eşim de anlatmış neyse işte bu adamı son gördüğümde eşi ve çocukları yanındaydı gayet mutluydular hatta bı an acaba gerçekten iyi bi adammis ailesine ilgiliymis kendime kızdım günahını aldım diye ama bugün gördüklerim karşısında şok oldum disari çıktık eşim ve oğlumla şansa o adamda bulunduğumuz ortamda ve yanında genç bir kızla ele eleydi inanin şok oldum duymak ayrı ama şahit olmak apayari bişey mis şimdi ben karısına mi uzeleyim 4 tane çocuğa mi üzüleyim o kadar kötüyüm anlatamam sabahtan beri aklımdan çıkmıyor keşke yanilsaydim dedim inanın eşi de çok hoş bir hanımefendiydi ne olursa olsun kimse bunu haketmez eşim de gördü o bizi görmedi ama yürüdü kızla geçti gitti sarmaş dolaş eşim ariyip babasına soyleyecem falan dedi sonra vazgeçmiş sildi numarasini bir daha görüşmek istemiyorum dedi eşime haberin varmiydi dedim yeminlee etti yok dedi zaten o da şok oldu nasıl unutucam bilmiyorum keşke görmeseydim karısına söyleyeyim desem öyle muhabbetimiz yok kadının bilmesini istiyorum çünkü boşu boşuna o şerefsizi bekliyor bı umutla 😑