bitterdelisi24 Cicikiz Valla sinir stres sahibi yapmıstı beni cunku Ben yazılan bırseye cevap veremedıgım zaman kendımı kötu hıssedıyorum sanki bilerek cevap yazmıyormuş gibi algılanır diye .. taracıyıdan gir diyorlar du bakayım ordan denim
bitterdelisi24 Polyannacilik Hosbuldum canım benim 😚😚😚 hemen ordan gırıyorum insallah düzgündür orası :)
bitterdelisi24 Polyannacilik oh be dünya varmış yemın ederim;)) kim aktıf kim yazmıs kim begenmıs hersey belli ay ): ee herkes burdan girsin söyleyelim yazık herkes kaçtı :)
bitterdelisi24 Polyannacilik valla cook sagol dıger türlü yazmak bile ıskence olmustu tesekkr ederm 🙏❤️❤️
Cicikiz bitterdelisi24 eski andiroid telden girdim peridem güncellenmemis nasıl güzel iyi geldi anlatamam iphoneden soğuttu beni peride 😂😂
Cicekliperde Rouge doğru diyorsun 😢😢 ben webten sıkıldım ama . Giresim gelmiyor çoğu zaman fakat sizi merak ettiğimden giriyorum. Zaten zevkli post da yok.
Lavinia_ Yasak_elma şaka yapiyorum canım benim ❤️ evet canım bu aralar kizimla çok ilgilneme gerek bazı mevzular yuzun den ☺️❤️