Merhaba kızlar;
Microgynonu aranızda kullananlar varmı?
Çok sıkıntı yaşayanlar varmış bu Doğum kontrol hapını kullananlarda... internette blog yazılarında pek olumlu şeyler okuyamadım😏 kilo aldırmaz ama bünyeye göre değişir diye bilgi verdi doktorum.
İlerleyen günlerde kullanmaya başlıcam ama şayet çok sıkıntılıysa başka bir ilaç almayı da düşünebilirim 🧚🏻♂️
Fikir ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim ☺️😇❤️
Microgynon ????????
Selam tatlim vallahi ben baska bir marka kullaniyordum yurtdisinda biraz kilo yapti bende ama yan etkisini gormedim hic kimisinde mide bulntisi da yapiomus bende ole bay hic olmadi
YelizKenanGlsahin anladım canım.. bende yurtdışından kleodina var bitane oradaki doktorum önermişti fakat burada Yok 😏
teşekkür ederim bilgi için ☺️😇
Baharas
Ben microgynon kullanmadım. Ama doğum kontrol haplarının hepsi ile ilgili kötü yazı bulabilirsin yazılan yazılrda. Çünkü yan etkilrei çok fazla oluyor. Bir de kişiden kişiye değişiyor. Ben 33 yaşındayım şu zamana kadar ne kullandıysam memnun kalmadım. Adetimi düzenliyor, ama baş ağrısından duramıyorum.
Herkese teşekkür ederim 😊 artık bende ilk olarak deneyip görücem sonuçlarını... mecbur kullanmaya başlamalıyım yakın zamanda. İnşaAllah bende sinir yapmaz 🤦🏻♀️