• Muhabbet
  • Bir arkadaşım için soruyorum

Arkadaşımın Eşi hastanede calisiyr gececi sürekli bir gün bu arkadaşım eşini aramış meşgul 20 dakika neyse ertesi günü oluyor arama kaydına bakıyor o gün o dakika arama kaydı silinmiş eşiyle kavga ediyor eşi Özcani aradım diyor arkadaşım da deliriyor ben rehberimde neden sadece bir tane kız arkadaşımı silme gereği duyayım eşi uyurken Turkcell musteri hizmetlerini arıyor dün şu saatte bir arkadaşımla konuştum numarası silindi ona ulaşamıyorum soylermisiniz diye kimlik bilgilerini istiyor arkadaşım veriyor numarayı soyluyor bir kız hastanede vezneci sonra turcell arama kayıtları ni öğreniyor googleden uygulamasından TL bilgilerim. Var orda aramalar mesajlar kime gönderilmiş yazıyor numaranin sonu yok ama eşi hastanede gece ci olduğu her gün bu kızla mesaj arama kayıtları ama birkaç saniye hep zaten aynı yerde çalışıyorlar vezneci kız üç ay boyunca konuşulmuş eşiyle kavga ediyor eşi yeminler ediyor arkadaşım sen kizarsin diye söylemedim diye yanlış anlarsın diye diyor kızın daha önce evine gitmiş kız çağırmış kapı kollarını tamir etsin diye teknik servis diye arkadaşımdan habersiz gitmiş neyse ertesi günü kız arkadaşımı da evine davet ediyor kapı kollarını yaparken eşinde gelsin diyor babası ölmüş annesi erkek kardeşiyle yaşıyor kız kızın annesi kuma ustune gitmiş kız arkadaşın kocasına demiş annem kumaşıyla çok iyi anlaşıyor söyle böyle benim sinirime giden kız Demişki arkadasin kocasına tuvalete giderken peçete koyuyoruz kapı deliğine şeyine gorunuyorum diye ben bir erkege kim olursa olsun şunu demeye getiriyor şeyim görünüyor gel yap kapıyı demiş kısaca kocası ağlamış yeminler etmiş aramızda bişey yok diye aylar geçti elinde tam bir delil yok diye bişey yapamıyor engellemiş kizi yedi ay önce engeli duruyor tarihi belli kalkmamış hiç baya bakımlı estetik burnu dudak botoks zengin de kız işi olmaz diye düşünüyorum kocası maddi durumu iyi değil arkadaşımın hesabı var ama kendi yazmak istemedi ben yazıyorum tanınıyor diye bir senelik hesabı var aldatmismidir aldattiysada diyor eşim konusmuyor takibimde herşeyiyle bilemedim bende hassas bir konu kendi başınıza gelmiş gibi yorum yaparmisiniz

Zor bir durum gerçekten. Büyük konuşmak istemem ama ben aşırı kıskanç bi insanım. Yazıdan anladığım kadarıyla aralarında bişey olmamış olsa bile arkadaşının kocası arkadaşından habersiz kızın evine gidip kapısını tamir etmiş zaten öncesinde değilmi? Yani arkadaşın olayı çözünce tekrar gitmişler bu kez beraber kızın evine? Hani eğer doğru anladıysam benden habersiz bekar bi kızın evine gitmiş olması(herhangi bir sebeple) bu bile beni soğutur o adamdan. Zaten sağlam olmayan güvenim tamamen yıkılır. Eğer o saatten sonra boşanma durumum yoksa zaten güvensiz ve beklentisiz bir evlilik olur. Ama 20 dk boyunca meşgulmüş dimi. Yani aralarında bişey olmasa kapının kolunu konuşmazlar 20 dk 😀 engellemesi bişeyi değiştirmez belkide kıza başka bir hat aldı oradan iletişim kuruyorlar. Güvenemez ki. Her türlü yolunu bulur insan şu devirde. Ayrıca estetikli botokslu fakir adama bakmaz diye bişey yok insanların psikolojisi o kadar değişik ki belkide kendinden ezik bir adamla birlikte olup ona her şekilde hükmetmek istiyor. Bilemeyiz. İnsanlar çok adi. Özellikle evli erkekler kötü niyetli kadınların daha çok dikkatini çekiyor ne yazık ki.

Emsal

Monica26 kızda ona delirmiş yirmi dakika hadi kapı kolu su renk olsun şu maldan ne konuştunuz bişey diyemiyormuş yok tekrar gitmemiş kızı engelletmis heryerden kız güya başka bir erkek arkadaşına demiş beni engelledi eşi yanlış anlamış neyse çocuğun huzuru bozulmasın sonra başka hastaneye gondertmis eşini çalışsın diye hırsını alamıyor işten cikartiyor başka bir işte calisiyor hastaneden ayrılmış sonra ama işte bu sebepten mutlu olamıyor kız arkadaşımın eşi acile gidiyor gece hastayım diye arkadaşım inanmıyor peşine takiliyor bende gelecem diye çocuğunu uykudan kaldırıyor beraber gidiyorlar o kız veznede arkadaşımın kızını kucağına alıyor seviyor ama eşi kızın kucagindan kızını alıyor vermiyor kıza değişik ama bu olay daha arkadaşım hicbirsey bilmediği zaman gerceklesiyor Allah kızın belasını vere belki hiç mutlu olmaya

prensesdiana bu benim gözümde zaten aldatmadır, bir ömür eşini mi takip edecek bu kadın her gece vardiyasında acaba biriyle mi konuşuyor diye aklında şüphe kalır insanın tam güven asla olmaz bu şekilde de evlilik nasıl yürür hayatı kendine zehir eder kadın böyle. Her ne sebeple olursa olsun evli bir erkek evli yada bekar farketmeksizin hiç bir kızın arkadaşının evine karısı olmadan giremez bence hem madem aynı yerde çalışıyorlar kapı kollarını illaki yüz yüze denk gelip konuşurlar gece gece 20 dk telefonda ne alaka . Bilmiyorum zor bir durum eğer boşanmayacaksa bu kadar didikleyip keyfini de kaçırmasın he eğer delil bulup boşanacaksa da e devletten filan eşinin üstüne kaç hat var sorgulasın. gerçi bunu yapan adam açık hat alır her türlü işini yürütür de zor Allah yardımcısı olsun büyük konuşmak istemem ama ben olsam şu pozisyonu affedemem

prensesdiana yani eşinin yaptığı hıc hos degıl ergen mi 20’dk konuşmak nedir ? Ne konuşabilirsin ki aynı hastanedesin git yuz yuze konuş bilemedim burnuma kötü kokular geldi

bitterdelisi24 TombulHatun haklısınız arkadaşım kesin bir delil bekliyor arıyor eşi ağlamış intihar ederim bu evden gidersen bıçak getirmis eli kesilmiş kaç aydır gece aramamis gündüz aramış 20 dakika onun dışında. Hastanedeyken gececiyken birkaç saniye konuşulmuş üç ay boyunca gerçekten cildirmalik bir durum eşin üç ay boyunca bir kadınla konuşuyor evine gittiğini annesi evdeymis kızın kızın annesi merak etmiş eşini annesiyle kız gelsin demiş kanka arkadaşın eşine niye bu f**** annemle kuması çok iyi anlaşıyor sürekli konuşuyorlar demiş arkadaşım araştırmış Tanıdık çıkmis kız annesiyle kuması birbirlerinin yüzüne bakmıyor mis nefret ediyorlarmış birbirlerinden

prensesdiana blöf yapıyor tabi ki intihar edecek adam intihar ederim demez demek ki bir haltlar yemişti hemen yalvarmalara intihar numaralarına başvurmuş. Hastanede ki kadın da resmen beni de al bak annemler geçiniyor bizde geçiniriz demeye getirmiş ee baktı adam karısına haber vermeden bunun evine de girip çıkıyor o ışığı da görmüş adamda belli ki, kızın annesinin evde olup olmadığınada asla emin oalamayız zaten ama çok sinir oldum ne akla hizmet sen arkadaşın dahi olsa evine gidiyorsun yalnız başına ya

TombulHatun ama annesi evde olmasa arkadaşımı. Annesiyle tanışmaya cagirirmiydi bilemiyorum herşey beklenir yinede zaten bir erkegin bayan arkadaşı varsa o arkadaş değildir arkadaş bile olsa hafif bir kapı aralanmasini bekler tavrını koymuş bu son demiş eğer görür duyarsam yüzümü bir daha göremezsin bosanirim senden buna rağmen yaparsa zaten sonları belli çok zor bir durum sonuçta karısı erkek kuzeniyle bile görüşemiyor eşi kıyamet kopariyor kendi de böyle yapıyor hastane ortamı hepsi kız erkek bir masada zaten cogusu da aldatiyormus hergun aynı yemek yenmez diye saat altıda eksi bir de kimse olmuyormuş morgun oralarda buluşan orda buluşuyormuş gizli saklı depoda bile sevişen olmuş hastaneden atilmislar eşi benim erkek arkadaşlarım aynı masada ben ayrı oturamam onlardan demiş neyse şimdi sanayide çalışıyor bidaha olmaz diye ümit ediyoruz karısı için hastaneden ayrılmış sanayide çalışıyor işi iyiyken buda gelişme

prensesdiana bu karısını kocasını aldatnlar varsa lanet gelsin yemin ederim nasıl insanlar her gün aynı yemek yenir mi ne demekmiş ya, Allah arkadaşına sabır versin umarım eşi karısından saklayarak bir şeyler yapmaz artık

prensesdiana Pesini birakmayin bence esinise norml davranin yani o konuyu unutmus fbi yapip yinede takipte kalin.Ayni hastanede 20.dk tlfnda ne konusmuslr yuz yuze konusmamislr yani tlfnda konustuysa o an muaitti demk esin kizn yanina gidebilrdi tuhaf yani.

prensesdiana uc saniye dedıgın zaman da da belkı de beklıyorum deyıp kapatıyordur buluşmak ıcın hani ben surdayım hastanenın oraya gel dıyodur .: umarım biz yanılıyoruzdur

bitterdelisi24 yani her gece aynı yerde çalışıyorlar bir kaç saniye o anlama geliyor bencede kantindeyim surdayim gel gibidir herşey ortada da zaten delil yok tam kanıtlayacak inkar ediyormuş

prensesdiana inanmak istedıgıne ınanıyor arkadaşın.. resmen aralarında bırsey olmus yani aksi olsa silmez yada rahat davranır yalvarmaz. Biri benı haksız yere suçlasa umrumda olmaz ama yalan söyleyen insan belli edıyo kendını