- Düzenlendi
Arkadaşımın Eşi hastanede calisiyr gececi sürekli bir gün bu arkadaşım eşini aramış meşgul 20 dakika neyse ertesi günü oluyor arama kaydına bakıyor o gün o dakika arama kaydı silinmiş eşiyle kavga ediyor eşi Özcani aradım diyor arkadaşım da deliriyor ben rehberimde neden sadece bir tane kız arkadaşımı silme gereği duyayım eşi uyurken Turkcell musteri hizmetlerini arıyor dün şu saatte bir arkadaşımla konuştum numarası silindi ona ulaşamıyorum soylermisiniz diye kimlik bilgilerini istiyor arkadaşım veriyor numarayı soyluyor bir kız hastanede vezneci sonra turcell arama kayıtları ni öğreniyor googleden uygulamasından TL bilgilerim. Var orda aramalar mesajlar kime gönderilmiş yazıyor numaranin sonu yok ama eşi hastanede gece ci olduğu her gün bu kızla mesaj arama kayıtları ama birkaç saniye hep zaten aynı yerde çalışıyorlar vezneci kız üç ay boyunca konuşulmuş eşiyle kavga ediyor eşi yeminler ediyor arkadaşım sen kizarsin diye söylemedim diye yanlış anlarsın diye diyor kızın daha önce evine gitmiş kız çağırmış kapı kollarını tamir etsin diye teknik servis diye arkadaşımdan habersiz gitmiş neyse ertesi günü kız arkadaşımı da evine davet ediyor kapı kollarını yaparken eşinde gelsin diyor babası ölmüş annesi erkek kardeşiyle yaşıyor kız kızın annesi kuma ustune gitmiş kız arkadaşın kocasına demiş annem kumaşıyla çok iyi anlaşıyor söyle böyle benim sinirime giden kız Demişki arkadasin kocasına tuvalete giderken peçete koyuyoruz kapı deliğine şeyine gorunuyorum diye ben bir erkege kim olursa olsun şunu demeye getiriyor şeyim görünüyor gel yap kapıyı demiş kısaca kocası ağlamış yeminler etmiş aramızda bişey yok diye aylar geçti elinde tam bir delil yok diye bişey yapamıyor engellemiş kizi yedi ay önce engeli duruyor tarihi belli kalkmamış hiç baya bakımlı estetik burnu dudak botoks zengin de kız işi olmaz diye düşünüyorum kocası maddi durumu iyi değil arkadaşımın hesabı var ama kendi yazmak istemedi ben yazıyorum tanınıyor diye bir senelik hesabı var aldatmismidir aldattiysada diyor eşim konusmuyor takibimde herşeyiyle bilemedim bende hassas bir konu kendi başınıza gelmiş gibi yorum yaparmisiniz