• +18
  • Part10 özü nereye çekersen oraya gider seks içerikli..

Merhaba Kızlar….
Cumartesi konumuz…
Biraz gülelim eğlenelim dedim..
Sizinde varmı sözü söyledikten sonra ayyy yanlış yöne çekildi bu cümle dediginiz..
Bikac rezil olduğum anları paylaşmak istiyorum…

Eşimle mantı yapıyorduk o arada telefon çaldı eşim aldı telefonu..

• babam demişki ne yapıyorsunuz..
    Eşimde diyorki mantı yapıyoruz
    Aykirikadin açıyor ben koyuyorum 🤣🤣😂😂
    Çok güldük telefonu kapayınca…
    -Birgün eşim meyve yıkıyordu bana dediki..
    Aç ağzını yıkayıp vereyim ağzına… 🤣🤣🤣
  • arkadaşla konuşuyorum..
    Dedimki eski sevgilini unuttun mu..
    Oda bana diyor ki eski sevgilimi şeyime sokma(aklıma aklıma sokma diyecekti tabi)
    Biz yıkıldık gülmekten 🤣🤣🤣🤣
    .

Sizden de bekliyorum komik yanlış anlamalar biraz gülelim

aykirikadin annemlerde kalabalıkta kilo konusu açıldı çok hassasım bu konuda :
    -eşim dedi ben susayim yanlış bişey konuşmayayim
    bende dedim
    -istersen konuş 15 gün gör gününu
    15 gün başına kalkarım anlamında dedim ama millet 15 gün vermem anlamış.
    Bide oğlum yeni dogdugunda annesi aradığında napiyo bebiş demiş kocamda
    -annemizi emiyoruz dedi

aykirikadin ben lokantada çalışıyordum kasiyer vs işlerine bakıyodum dükkan yoğunluğu varken siparişlere de bakıyodum arka tarafta . Bir gün iş yerindeki erkek arkadaşımla cenaze yemeği çıkarmaya çalışıyoruz dükkanda biraz kalabalık kasayı bırakıp arka tarafa paketlemeye geçtim yanına , o bagriyor ben bağrıyorum biraz gerginiz haliyle . Dürümleri pakete yerlestiriyoruz yani beraber
    _ açsana düzgünce
    _actım sok işte
    _olmuyor ya
    _olmayacak bişey yok sürekli yaptığın bişey
    _tamam girdi
    Yani bilmiyorum biz niye böyle konustuk sonradan bende utandım içerdeki insanların bakışını görmeniz lazımdı hepsi yanlış anlamışdı ordan çıktığımda. Gerçekten utanıyorum aklıma geldikçe , çocukta öyle bir çocuk değil yani efendi düzgün biriydi , ama konuşmalar biraz yanlış anlaşılacak cinsten gelişmiş biz de sonradan patron uyarınca fark edip utanmıştık . Kısa süre sonra işi bıraktım o utançla duramazdım bak yine düştü aklıma ne rezilmişim ya , o nasıl konuşma 😏

aykirikadin kendimle ilgili aklıma gelmedi ama geçen instagramda bi video izledim bi çift nişanlanıyor biribirine pasta yediriyor, arkadan bir teyze de inşallah ömür boyu birbirinizin ağzına verirsiniz diyor ne gülmüştüm yorumlar da yıkılıyordu😂😅

aykirikadin Kızım 4 yaşındayken elinde telefonla video çekiyordu birde youtuberlere özeniyordu o zamanlar onlar gibi seslendirme yapıyordu😀 Ogün mutfak dolaplarını boşaltıp silmiştim eşim sandalyeye çıkmıştı üst rafa tencereleri yerleştirirken kızım bizi videoya çekmiş aynen şöyle Herkese merhaba arkadaşlar bugün annemle babam mutfakta bişeyler yapıyorlar babam sandalyeye çıkmış annem veriyor babamda koyuyor demiş 🙈🙈🙈🙈 videoyu izlerken gülme krizine girmiştik eşimle aradan 7 sene geçti halen unutmadım🤣🤣🤣

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Gecen pazara gitmiştim. Turşu için havuç alacaktım ama hep ufak ufakti. Bu havuçlar çok kucuk ben büyük seviyorum dedim. Bir an durdum adam yanlış anlar mı diye 😂😂😂

Kirpapatyasii of 🤣🤣🤣🤣 abi domatesleri yumuşak verme sert ver dedim 🤣 fesatiz biz ne yapalım 😁😁😁

Ayy bende bir kaç sene önce birşey yaşadım halen unutulmadı halen dalga konusu oluyor. Arkadaşımın evinde yemekteydik ne alakaysa konu göğüsten açıldı o zaman bekardık hep arkadaşın anneside yanımızda ama 😂 neyse arkadaşımın minnacık diye benim çocuğum olsa nasıl emzircem hiç yok diyordu anneside benimde yoktu evlenince oldu dedi (3 kardeşler bu arada) bende o anda e normal 4 çocuk emzirmişin dedim büyür tabi dedim 🤦🏼‍♀️ rezillik 🤦🏼‍♀️ kadın kızardı bozardı benim yüzümden tabi aynı şekil bende 😄 hiç unutulmadı her seferindede yüzüme vuruyorlar 🤷🏼‍♀️

Ay benimde hic unutmicagim bir olayım var.Dedemin cenazesinde gelen misafirlere yemek veriyorduk bende eve girdim biseyler yemege mutfakta yengemin erkek kardesi de geldi oturduk yemek yiyoruz salatalik çıkardım tuzladım oda niye tuzladin dedi bende ben hep tuzlayarak yiyorum dedim jeton düşmemişti oda güldü bende nolduki dedim tuzlayarak yemek suç mu dedim benim o an dedigimle yüzümün kizarmasi bir oldu 😂😂

Bi gun masada kabalagz oturmus yemek yiyoruz bir iki hfta sonrasida kurban bayrami masada buyuk amca var kuzenler vs. Var büyük amca dedi bu sene kurbandan sucukda yaptiralim guzel olur dedi ordan erkel kuzenimde birazda bilmis gibi tabi tabi sucuk guzel olr ona şöyle baharat koyacan gibisine tarif veriyodu kiz kuzenmde sen nerden anlarsin kasap sucugunu dedi erkek kuzenimde aaaa sen hic benim sucugumu yedin mi dedi masada sessizlik biz gulmemek icin zor tutuyorz kendimzi😂😂

neshe79 okurken gülme krizine girdim ya😂😂😂😂😂😂😂😂 gözümde canlandı bir an

9 ay sonra

Postu dirilteyim😂
        Odada bebeğimi emziriyordum eşimin ninesi annesi kardeşide vardı. Esim içeriye girdi kızımın ismini söylerek sen emme kalk gel birazda ben emeyim dedi 😂 sonradan dank edince gülüp gitti

Minnakelifim
          lise stajındaydım genelde orta yaş adamlar vardı staj yerimde facebooktan bişey gösteriyordum
          Başımda da 3 4 adam spam mesajlara tıklıycaksın demek yerine sperm mesajlar demiştim sonra dank etti ama utancımdan ağlıycam hemen dediğimi fark etmemiş gibi yanlış duydular ayağına yattım ama kaç gün etkisinden çıkamadım 😂

Anneannemin cenazesinde alternatif tıp konusu açıldı çocuklara hacamat yapmayi serap öğretti demek yerine bana çocuk yapmayı serap öğretti dedim karnım burnumda üstelik 7 aylık hamileydim annem başta olmak üzere noluyoruz deyip üstüme güldüler

Bi gun eşimin ailesinin yanındayız herkes bahçede oturuyor , bende ev boş diye banyo yapmak için eve girdim o sırada mutfakta su içiyorum mutfak camıda bahçede herkesin oturduğu masaya bakıyor, eşim küçük yeğenine şohpen çalışırken ses çıkarıyor yengene söyle korkmasın demiş çocukta geldi camdan seslendi “yengeee dayım diyo ki yengene söyle sokmasın” (dili sürçmüş 😂) o gün ki rezil oluşumu asla unutmam 😂

Eşim nikah işlemleri için bize gelmişti kardeşim ben eşim kahvaltı yapıyoruz Kaymak vardı sofrada bende şey dedim aşkım kaymak ister misin kardeşimin bakışı eşimin kızarışı ahahah kötü niyetim yoktu oysa ki hahahhah😄