TombulHatun Cicekliperde 3 günde boşanmak büyük başarı kız benim arkadaşım dava açtı 2 ay oldu anca duruşma günü verdiler oda ocak ayına millet 3 günde boşanıyor 😂
Cicekliperde TombulHatun ben de ondan şaşırdım ya 😂 boşanmak bu kadar kolay değil. İnsanları anlamıyorum. Bize ne ister affet ister etme . Senin hayatın. Hem anlatıyorlar hem de pişman oluyorlar anlattıklarına.
deleted_11680 TombulHatun Savunmaya geçmiyorum insanlar çocuğumu kullandığımı boşanmamak için bahane uydurdugumu kastetti onlara cevab verdim
Cicekliperde TombulHatun bunla ilgili isyan postu açacaktım ne zamandır da kendimi tutuyorum. Çok sinirleniyorum artık 😂 arkadaştan bağımsız.
Eskobar deleted_11680 kocanın cilveleştiği ben değilim benim rahatlayacağım bişey yok eminim affettirmeye çalışmamıştır 3 günde olduğuna göre çalışsaydı eminim dört kolla sarılacaktın ön yargı kesinlikle değil bazı yazdıkların seni gayet iyi açıklıyor
TombulHatun Eskobar Kız ben ne bilecemcahal kalmışım 😂 arkadaşa da söyleyeyim taktik alsın buradan aylardır boşanma günü bekliyor zavallım 😂
deleted_11680 Cicikiz Siz öyle yazmadınız çocuğu kullandığımı söylediniz.Çocuğun boşanmam için bahane sunduğumu kastediniz.Ah vah edecek bişey yok