Anlamiyorum 4 ay konuşup direk sozlendik 1. Yılımız dolmasina yakın evlendik. Evlenme teklifi istedim etmedi, çok istediğim Bi yüzük vardi pahali bile degildi almadi, 1. Yılımızi kutlamasini bekledim kutlamadi, dogum gunum yaklasti onda bile hiç bise yapmak istemedigini soyledi.telefonunu hiçbir sekilde elime vermiyor sosyal medya kullanmama izin vermiyor, kendi hesabını bile bakmama izin vermiyor, surekli tlfn la konusuyor daha 2 aydir evliyiz, ve surekli bana danismadan işler yapiyo hep te zararina oluyo. Evden çıkınca haber vermiyor, benim kendime ozenmeme izin vermiyor, surekli bana sinirlar koyuyor. Sizce neden? Benden sogudu mu? Yoksa sevmiyor mu?

Kucukgelin Seninle ona köle ol diye mi evlenmiş? Evlenmeye siz mi karar verdiniz aileler mi? Bana biraz zoraki evlenmiş de eve seni hapsetmiş gibi geldi.

Kucukgelin Balık baştan kokmuş ama sen kokuyu almamışsın, adamın pek evlilikle işi yok gibi, sevmek değilde biraz olsun da yerinde dursun diye evlenmiş gibi geldi bana da

Kucukgelin Bir önceki gönderiyi şimdi hatırladım. Bir önceki yazdıklarınla alakalı olabilir mi diye düşündüm de evden uzaklaşması evet olabilir ama seni eve hapsetmesi yani kafese koymuş gibi davranması biraz tuhaf geldi. Kendinle ilgilensen ne ilgilenmesen ne. Normal bir insan davranışı değil bunlar.

Kucukgelin Soğuklukta yok sevgide yok aşkta yok tamamen kölelik, zulüm, baskı, psikolojik şiddet var. İçinide bulunduğunuz şey evlilik değil tamamen zulüm Allahım yardımcın olsun 🙏

Kucukgelin Sizinki evlilik değil zaten. Böyle evlilik olmazda sürmezde. Eşin çok bencil belliki. Nerden tutsan elinde kalıyor bence sizin iş. Eşine herşeyi kısıtlayan adam da asla masum gelmez bana. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.

Kucukgelin Bir önceki konuşman da da büyü olduğunu düşünüyordun muhtemelen belki bazı olumsuzluklar vardı ama bu olanların hepsi büyüyün etkisiyle daha da fazla artış göstermiş olabilir. Benim arkadaşımla eşine de yapıldı yapıldıktan sonra aralarında geçenler düşmanın birbirine yapmayacağı şeyleri bile geçti yani . Bence bu büyü olayını çözmeye çalışırsanız daha iyi olur

Kucukgelin sizin aranız hiç ısınmamış ki anlattıklarınıza göre yorum yapıyorum. Yeni bir şey değil bu. En başından böyleymiş.

Bak sakin cocuk yapma dahada pisman olursun ben öyleydim kac kere bosanma esiklerine geldim3 kere baba evine döndüm doğum yaptım siddet gördüm hep lohusayken 1 haftalik di m baba evine döndüm 5 6 ay sonra geri geldim zorla ikinciye hamile kaldim ve simdi yine lohusalik dönemindeyim eskisi gibi herşey uzun lafin kisasi bin pismanim basta cocuk yokken gitseydim diye ama is isden gec ti sen sen ol sakin yapma biraz bekle git sipiral al doğum kontrol hapi olur igne olur hal caresine bak

Kucukgelin Bence eşiniz tam bir yobaz. Hayır yani kısıtlamaya kısıtladı diyelim size danışmamak nedir? Yada telefonunu elinize vermemesi sosyal medyasını falan?
            Bu duruma katlanmayın derim. Karşınıza alın konuşun yoksa böyle hayat geçmez. Size de yazık değil mi ne aldı sizi eş olarak mı evin içinde dolanan normal biri mi. Yaptığı çok ayıp

2 ay sonra

buzdankalpler bencede oncekinde de buyuden bahsetmistim muhtemelen ondan cunku oncedne boyle degildi

Poncikanneee ayni dusuncedeyim her neyse buyuden oldu aile icinde suan cok buyuk huzursuzluk var

Yokdahanelerrr dusunmuyorum ilk onceligim kariye hayati egitimimi bitirip kendi ayaklarim uzerind edurmak istiyorum oncelegim bu suan