Moralim o kadar bozukki bebekten dolayı eşimle düzenli ilişkimiz maleesef olmuyo. Ayda 3 4 en fazla 3 gün önce oldu neyse uzun süredir olmadığı için hemen bitti anlamadım bile. Ertesi gün evde değil annemlerde kalmıştık dün akşam geldik tabi ben eşimi bekliyorum. Yoldada kayinvalidemlerle karşılaştık karnı agrimiş acile gidiyolarmis eşim bunu kafaya takmış neyse bekledim annesiyle falan konuştu serum takmislar sorun yokmuş. Eşimde bana karşı gene bişey yok biraz yaklaştım oralı olmadı yatıyorum diye yatağıma gittim.bi zaman gene gelmedi mesaj attım salonda yaticaksin galiba diye sonra geldi ve yaklaşmadi ben gene bekledim çünkü biliyo istedigimi oncekinde moralimin bozulduğunu o yattı uyudu ben de salona geçtim TV açtım geldi uyumamissin dedi kizdinmi bana dedi yok dedim yat sen. Sonra içimden gecemlwri mesaj attım ona sabah gördü kızdı evden çıktı gitti telefon falan almadı yanına. Anlaticak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum

Acemi_anne21 bence abartmışsınız önemli olmasa da annesi rahatsızlanmış hasteneye götürmüş aklı kalır tabi aynı durumda siz olsaydınız biraz empati yapıp ve ince düşünmek lazım. Gereksiz uzamış konu

Acemi_anne21 mesaj yerine oturup sakin bir şekilde herşeyi anlatsan derdi sıkıntısı ne onu ogrensen daha iyi olurdu sanki canım

Acemi_anne21 gercekten su evliliklerde bugün cinsellik olmadı kavgalarını anlamıyorum bak eşin sana hic yaklasmaz baska sorunlarınız olur o ayrı kendin diyosun bebekten ve annesini düsünmesinden ayrıca hepimiz insanız yeri gelir üzülür isteksiz oluruz yeri gelir istegimiz artar sen istedigin için o yapmadığı için kızmamalısın her istediginde olamaz olmadıgında küsemezsin ilişkide bir kişi digerinden fazla istekliyse o evlilik biter uyum yakalayacaksın asla eşim yaklaşmadı diye trip atmam cok sacma adam hep benle o gün o ay olmasın yani giderim konusuruz film izleriz bisey yaparız hersey cinsellik degil konu evlilikse , evliligin sürmesiyse dengeyi yakalayacaksınız

Acemi_anne21 adam annesini düşünürken de bırak da seni . Neyse . Bu aralar gerginim 😅 bir şey yok canım abartmışsın . Git kocanın gönlünü al. Senin yaptığını kocam yapsa ortada evlilik kalmazdı.

Cicekliperde konuyla alakasız ama gerginim dedin bunu okuyup geçemem umarım onemli büyük bir nedeni yoktur hepimizde olan gerginliktir .beni unutma ben burdayım hep yani bisey olsun olmasın bil istedim ♥️

Rouge canımsın 😍😍 yok önemli değil canım benim. Okul işleri işte. Bunalttı da biraz 😬

Rouge daha önceki postlarimi gorseydiniz beni anlarsınız😂 o gün için sozlesmistik 😂 biliyodu yani bişey olucagini bende biliyorum anneme canım sıkıldı dedi

Acemi_anne21 kız en azından doktora falan gitmiş annesne canı sıkıldı diyor ya adam. sözleştiniz ama notere gidip imza atmadınız yine sozlesin ilk ve son degil ya karı koca sizsiniz kaçmazsınız.bosuna sorun cıkarıyosun valla yazık yani bu zamanına canını sıkıyosun huzurunuzu kaçırıyorsunuz falan.senin için diyorum cünkü cinsellik sozlesmeyle zorlamayla olmuyor yeteri iletişimi kurmuyorsunuz belkide.cinsellik anlık cekimle olur o da temas iletişim varsa otomatikmen gelir .ama eşim bana randevu verse ben o an yapıcam yapmam gerekiyor diye birlikte olurum ikincisinde gene tık olmaz.senin hatan bu .adam doktora gitti tamam simdi sen düsün bakalım bizde ters yada eksik olan bisey var mı seks degil seks bir arac kendiliginden gelen bisey. siz araç olmayın o size olsun😂

Cicekliperde aslaaa ben çocukları görüyorum üzülüyorum direk kafamdan hesaplıyorum daha bu kadar sene okula gidicek yazık diye .çocukluğuma da tekrar okula gidicem diye asla dönmek istemem ,kardeslerimi asla okula bırakmam mecbur kalmasam üzülüyorum .sen neden bu mesleği sectin kim kafana silah dayadı cicegiiimmm🥲😭

Rouge kimse dayamadı da idealist bir öğretmenden sus, dur diyen birine dönüştüm bu zoruma gidiyor

Cicekliperde ama meslegin cok zor yani sus dur demek kötü öğretmen yapmıyor bazen gerçekten o gerekiyor ben eminim en dogry sekilde yaptığına sende insansın yani kendne fazla yükleniyorsun bence

Rouge çok şükür. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum da. Çocukların bu halini görünce insan sinirleniyor. 12. sınıf öğrencisi sınava girmeyecekmiş gibi davranıyor

Cicekliperde ben normalde ogrencilerin tarafından düsünürüm ilk defa senin acından bakıcam,bir değil iki degil onca öğrenci annelerinden cok siz görüp egitiyorsunuz o zamanlar da onların en zor oldugu yaslar. bende ilk zamanlar hic takmazdım hatta hep son gün calısırdım ve asırı stres yapardım yinede geçerdim bana da sinirlenen oluyordu.onlar suanda sorumluluk gelecek vs bilmiyor kim bilir büyük sandıkları ama kücük olan ne sorunları var ve ders çalışmak cidden can sıkıcı yani kendini ne kadar yorsanda onlar böyle olacak zamanla anlayacaklar senlik bisey degil yorma kendini söyle gec zaman ver