Seda06 Polyannacilik çapalama değil aslinda kendine önem vermeyi anlatan şeyler . Okudukça özgüvenim yükseldi ve mutluluğum onada yansıdı bence .
Polyannacilik Seda06 o ayrı kendini geliştirmek için tabiki kitap okumanın faydası var ama bu tür yöntemler ne bilim bana saçma geliyor açıkçası 🥳
Seda06 Canpare tuzlu su yapmadım ben sadece kitaplarını okudum . Bide bikac kez çapalama denedim saçma geldi
Seda06 Meryemdonmez capayi çok yapmadım ama şöyle mutlu olduğunu bir anda eşinizin el içine yada ensesinr parmak ucunuzla bastırıp 3 sn bekletip çekmek gerekiyor Muş . Bunu 4 5 kez yapıyorsun . Böyle bişey ama bilemedim pek etkisi olur mu
Seda06 Meryemdonmez capayi çok yapmadım ama şöyle mutlu olduğunu bir anda eşinizin el içine yada ensesinr parmak ucunuzla bastırıp 3 sn bekletip çekmek gerekiyor Muş . Bunu 4 5 kez yapıyorsun . Böyle bişey ama bilemedim pek etkisi olur mu
Seda06 prenses88 Instagram da gördüm bebeğime ve kendime yatarken sütü ısıtıp bebe bisküvisi ve bal ekledik yatarken yedik yattık . Gerçekten faydası oluyor . Ve tabiki güzel yemek yemek bide abur cubur çok kilo yapıyor