Kizlar Ben instagramda birini engelledim sorun su engelledigim Kisi engellenenler listesinde görünmemesinin sebebi ne olabilir bilginiz var mi? „Bu arada o engelledigim Kisi onu engelledigimden haberi yok.“

Bilen varsa yardimci olursaniz cok iyi olur… Simdiden Tesekkürler.

Mera3939 Hesabini kapatmis olabilir gibi ama öyle olsa engellenenlerin arasinda „Instagram Nutzer“ yazmaz miydi diye düsünüyorum

Riri oda sizi engellemiştir büyük ihtimalle .diğer türlü hesabını kapatsa bile kapalı hesap olarak yazıyo .

• Riri bunu yanıtladı.

Riri hesabını dondurdugu zaman engellenenlerde hic bir sekilde gozukmuyor bizzat kendim denedim gecengün. Arkadaslar kapalı hesap olarak yazar felan demis ama kesinlikle hesap gozukmuyor

• Riri bunu yanıtladı.
      • Riri bunu beğendi.

Riri Bende de aynı sorun var bende engellediğim insanı göremiyorum 🤷🏼‍♀️

• Riri bunu yanıtladı.

Lilaa59 Hmm anladim o zaman benimde engelledigim kisi demek ki hesabini dondurmus görünmüyor cünkü engelli kisilerde… tesekür ederim cevabiniz icin.😇

Riri Görmüyorum maalesef sadece yakın tarihte engellediğim hesapları görüyorum ama 1 ay öncesi veya daha uzun zaman süredeki engellediğim hesapları görmüyorum arama butonuna engellediğim hesabı yazıyorum belki İnstagram kaldırmıştır diye ama orda da yok

• Riri bunu yanıtladı.

Eso37 Engelledigimi bilmiyor iste farkli bir hesaptan engelledim onu.

Rabiakyldr Ben yakin tarihte engellemistim ama ilk engelledigimde engellilerin arasinda duruyordu sonra tekrar bi bakim dedim baktim yok. Bende ise cok eönceden engellediklerimin hesabi görünüyor hâla.

Riri Sildim yükledim yine aynı ama başka hesaptan bakınca görülüyor yani kişi hesabı kapatmamış anlamadım nasıl bir iş 🙎🏼‍♀️

• Riri bunu yanıtladı.

Rabiakyldr Bende durum farkli senin ki demek ki seni de engellemis benim engelledigim büyük ihtimal Instagram hesabini dondurmus veya silmis cünkü ben baska hesaplardan ismini aratinca oralardan da cikmiyor.

Riri Ama beni nasıl engelleyebilir ki beni bulamıyor sonuçta bir türlü çözemedim

Rabiakyldr Senin hesabin oldugunu biliyor mu yani daha önce kullandigin hesabinda iletisiminiz oldu mu biliyor Olmasi lasim ki dediginize göre baska hesapta cikiyor ama sizin hesabinizda cikmiyor Bu onun sizi engelledigi anlamina geliyor