Merhaba, öncelikle sorununuz vajinusmus. Başka bi arkadaşımız da yazmış. Üstesinden gelmesi bir hafta bir ay da sürebilir yıllar da alabilir. Vajinusmusla ilgilenen bi kadın doğumcuya gözükmenizi tavsiye ederim. Ben de ilk haftalar yapamamıştım. Şok olmuştum. Kocamı severken bu kadar isterken nasıl yapamam diye. İlk denemelerden sonra daha iş oraya varmadan kasılmaya başlıyordum, denemesine bile izin vermiyordum. İki hafta bekledikten sonra kadın doğumcuya gittim. Özel bir şey yapmadı aslında. Alttan muayene cihazını vajinama soktu ve gözlerimle orada bir duvar kemik olmadığını görmemi sağladı. Bu beni biraz rahatlattı. Sonra parmak egzersizleri verdi. Tek parmakla sonra çift parmakla alıştırmalar yapmaya başladım. Mümkünse ayna karşısında. Eşim de yardım etti parmak egzersizlerinde. Ayna karşısında yapmanızdaki sebep beynimize orada duvar kemik olmadığını kabullendirmek. Bu bahsettiğim süreç çok kısa sürdü. İki kere doktora gittim bi hafta arayla. Parmak egzersizleri çok fayda etti bende. İçinize attıkça bugün yarın dedikçe çözmesi zorlaşır. Denemeye başlayacağı an ağlamaya başlıyordum çok kötü zamanlardı ya. İnşallah üstesinden gelirsiniz ama doktora gitmeyecekseniz internette vajinusmusla ilgili araştırmalar yapmanızı öneririm.