Öncelikle herkese Merhaba hayirli günler 🌸❤
6 gündür adetim gecikti 4,5 senelik evliyim ne genç kızligimda nede evlendikten sonra adetim bir kez bile gecikmedi erken olmuşumdur ki geç olmadim asla 2 kere eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı kasiklarimda sürekli çişim varmış gibi doluluk var rahatsız ediyor sizce gebelik olsa çıkmaz mı yoksa başka bir problem olabilir mi kadin doğumdan randevu aldım randevu 6 gün sonra erken randevuda bulamadım malesef bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ??

Elifdurununannesi benimde adetim3 gün gecikti ama hamile olmam imkansız ve gecen ayda adetim miktar olarak çok az sürdü bende randevu bulamıyorum banada fikir verecek varmı acaba ya post açacaktım bu konuda ve sanırım bu ay çoğu kişi bu sorunu yaşıyor

Hoyrat valla bende aynı sorunu yaşıyorum geçen ay 8inde oldu ama 2 günlük Bi gecikme var korkuyorum da korumasız ilişkide olmadı yani

Hoyrat ben acile gittim akşam idrar ve kan verdim gebelik testi de yapıldı sancimda var malesef , dedim acaba iltihap mi var idrar yollarmda temiz çıktı iltihapta yok stresten olmuştur mevsimseldir dedi doktor hanım ve kadın doğumdan randevu al dedi bir hastalansam kuş gibi olucam ama olamıyorum hayatımda ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum 🙄

Uykulupingue çarşamba gideyim bakalım ne olacak bugün tam 10 gün oldu dudaklarım patladı sıkıntıdan adet olamayınca dudaklarıma vurdu ☹

Ben hastalandım çok şükür dün hastalandım karnımın şişide indi rahatladım ama yinede gidicem bi baksın ulrurasyonla içim rahat etsin sende mutlaka git geçmiş olsun canım

Uykulupingue soğan suyu içtim kekik suyu ve maydonoz suyu umarım sende olursun cnm

Elifdurununannesi ya bende şubat ve nisanda düşük yaptım, 7 ay sonra ilk defa bu ay adetim 3 gğn tek geldi ,2 gün durdu biy gelmedi sonra kahvemsi renkler geldi neden acaba . Bi ara sordum ama kimse cvp vermedi doğru düzgün
            Merak ediom neden oldu

cano42 benim bildiğim düşük olduğu zaman vücut kendini 1 seneye ancak toparlıyor ve adet geçikmeleri aksamalar az adet görme çok adet görme çok normal olduğunu ve sıkıntı yaratmayacagini biliyorum ama ekstra bir şikayet varsa mutlaka doktora gidilmeli geçmiş olsun