Gizemlikiz Regina besamel soslu firin makarna da yapabilirsniz kolay ama zormus gibi gorunen yemeklerden biri bence
Yorumcuanneniz Sokaklambasi Patılcanları kesip kızatıyorum , Ardından kıyma , biber , maydanoz baharat yapıp harç hazırlayıp çiğden içini dolduruyorum üzerine domates sosu döküp fırına atıyorum 🌺
Sokaklambasi Yorumcuanneniz haa ben farkli kolay yoldan yapiyosunuz sandim dogu vs diyince. yani sen diyosun ki size zor bana kolay shsbsjskms peki oyle olsun kral
Yorumcuanneniz Sokaklambasi jajajajajajja kaburga doldurmak ve içli köfte yapmaktan emin ol daha kolay😂
Ginger Sokaklambasi patlıcanları alica soy sonra yag fircasiyla her tarafını yagla cizgisini cek firina at zaten anlarsin biraz pistigini sonra icine harcini suyunu felan koy basit hemde daha hafif oluyor istersen int bi araştır
Ginger Sokaklambasi patliyor diyince bende yeni evlisin sandim😅 neyse postu acana fikir olsun o zaman😇😃
Sokaklambasi Ginger Yeni de olsan eski de olsan patliyo arkadasim 😂 yoksa sizinkiler patlamiyo mu asgsghshs
sosyolog1kadin Sokaklambasi kuzartınca patlıyor o yüzden alacalı soyup yağlayıp fırına atıyorsun kızarınca çıkar harcını doldur tekrar fırına ne sıçrama ne patlama derdi olmuyor çokta güzel oluyo ☺️
cano42 Regina nefis yemek tarifleri uygulamasini indir canım ordan bakabilirsin . Bende kullanıom onu misafirler geldiğinde Çok yardımcı oluyor