VahsiKralice Kızlar dökülmeye karşı en etkili şampuan önerisi istiyorum sizden kullanıp memnun kalanlardan ❤️
Babes VahsiKralice bence öncesi kan testi yaptırıp değerlerinize bir baktırın Derim çünkü kansızlık vitamin eksikliği de dökülme yapar
bitterdelisi24 VahsiKralice sampuan bilmıyorum ama zeytınyag sacı guzel beslıyo .. Hindistan cevızı yağı da hem beslıyo hem canlandırıyor uzatmaya da yardımcı oluyo :)
sinsirelllllaaaa VahsiKralice bende aşırı bi dökülme vardı ben bıttım sabunu kullandım önce sonra head and shoulders derma x pro kullanmaya başladım kremiyle birlikte hala kullanıyorum haftada 1-2 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şu an dökülmem baya azaldı
Gokkusagim VahsiKralice ben de sarımsaklı şampuanın faydasını gördüm. Önceleri aktardan alıyordum şimdi farmasininkini kullanıyorum. Dökülme durdu diyemem ama azaldı baya
bitterdelisi24 VahsiKralice tabi saçı beslıyo ama neden dökülüyor saçın önce onu bi anlamak lazım. Mevsımsel mi kalıcı bırsey mi b12 eksıklıgınden mi doğumdan sonra mı
sinsirelllllaaaa VahsiKralice kesinlikle sabun hatta önlerim hiç kalmamıştı tekrar çıkmayada başladılar
VahsiKralice bitterdelisi24 b12 eksikliğim vardı zaten biraz yükseldi daha sonra doğum yaptım çok döküldü şuan da dökülüyor arada sinir ve stres oluyorum
Nutella10 Edwars royal argan ve keratin kullanıyorum. Sıfır dökülme. Bundan önce hamilelikte çok dökülmüştü. Bunu aldom çok memnunum
VahsiKralice bitterdelisi24 o sürecten sonra azaldı sonra tekrar başladı kel kalcam diye korkuyorum 😂
buzdankalpler VahsiKralice doktor en iyisi. Bi karışım yazmıştı eczane hazırlıyo karışımı her eczane yapmaz bulmak zor. 2 haftada bırak azalmayı dökülme yok gibiydi. Sürekli şampuan değiştirmek de dökülme yapar bu arada
buzdankalpler VahsiKralice evet canım reçeteye yazmıştı onu da eczane hazırlamıştı ama her eczane hazırlamıyo.