Sept Sutlukahve2 ben postu göremiyorum sadece yanıtlar var az önce başka bi posta girdiğimde de böyle oldu neden acaba
lugesya34 Sept bende de aynı şekilde uygulama kafayı yedi güncellemeden sonra. Sanırım kaldırmak zorunda kalacağım.
sessizol Xbayan bacım sex yapılıyorsan seviyorsundur için alıyordur diye düşünüyorum o zaman neden boşanıyorsunuz
bitterdelisi24 Ha baska bi erkekle yapmıssın ha suan ki eşinle.: arada fark yok. Boşanmayı ıstıyorsun ? bi kagıt uzerınde mi yani ? Kafada bitirdiysen zaten miden almaz
Monimom Xbayan boşanma aşamasında ki eşiniz bunu söylüyor sa size demekki sizls beraber olurken de duygusal bı şey hissetmemis sadece ihtiyaç gidermiş çok da normal değil
Cleopatra Yokdahanelerrr Düşünce ve davranışlar bize uymak zorunda değil düşüncemizi dile getirirken bu kadar sansürsüz davranmamalıyız şu yorumu bazı üyeler yapsa direk uyarılmıştı…
Eucleas sex arzusu biraz daha götürür evliliği sonra yine otlak verir..boşansan bir süre sonra başkasıyla da beraber olmak isteyeceksin bunu engelleyemezsin
Ozge49595 Xbayan asla boşanacağım adamla işim olmaz ki kendısının yüzünü bile görmüyorum arayıp sorduğu muhatap bile olmadım onla