Kızlar biz evlendiğimizden beri eşim kaynımın borcunu ödüyor çok sıkıntı yaşadık maddi anlamda yaşamaya da devam ediyoruz kaynım borcunu ödemiyor üstüne bi de hep kendisi haklı gibi bizim küser konuşmaz ve şimdi bi de bebeğim var borç kira derken artık eşim yetiştiremiyor geçen gün dolabımda artık pişirecek bişeyim kalmadı emziren bi anneyim kaynanamı aradım konuştum o da bana biz hiç kadın olmadık mı ne var yani evinde pilav yapacak şeyde mi yok pilav yap ye dedi o kadar zoruma gittiki çünkü ben herşeyim den kısan biriyim idare etmeye çalışıyorum Rızkı veren Allahtır gerekirse kuru ekmekte yerim sorun bu değil ama bize ait olmayacan bi borc üstümüzde kaynım evde bişey eksik oldu mu durmaz yer içer ama biz ise onun borcunu ödüyoruz diye boğazımızdan kısar hale geldik çocuğuma bişey alamıyorum kendim için alışverişe giden kuaföre giden bi kadın değilim sıkışık olduğumuz için bunlardan bile vazgeçtim ve eşim borcunu bi iki defa istedi dile getirdi diye eşimi kötü ilan ettiler eşim neden para diyormuş niye borcunu istiyor diye onu suçlarlar. Ben bugüne kadar hiç borç konusunda konuşmadım ona rağmen yeri geldi eşim borcunu isteyince kaynım beni suçlu çıkardı bi de ben şimdi sesimi edersem bugüne kadar sustuklarımı hiçe sayarlar beni kötü ilan ederler. Lütfen akıl verin ben ne yapmalıyım kafam almıyor artık 😞uzun oldu kusura bakmayın