Hello kızlarım 💕 Sabah bi yerle görüştüm lazer için mesajlastigimizda emzirme döneminde onermediklerini soylediler. Detaylıca sorduğumda estetisyen uzmanımız sizi arasın dediler ve telefonda görüştüğüm kişi de doğumdan 3 ay sonra lazer yaptırabilirsiniz dedi. Yani biri sap dedi biri saman. 1.5 yılım var daha emzirmek için o kadar beklemek istemiyorum. Var mı doktoruna yada güvendiği bi uzmana sorup bilgi sahibi olanınız çiçek kızlarım 🧚‍♂️

Sokaklambasi Gebelik ve emzirme döneminde lazer bebeğe bir zarar vermiyor deniyor ama net değil. Bu doğru olsa bile hormonlar bu dönemlerde çok değişken. O yüzden istenen sonucu alamazsın muhtemelen.

Sokaklambasi emzdirme dönemin de önerilmemesinin sebebi hormonlar dan dolayıdır çünki bu şekil giderseniz lazere tüylürinzi bittmez yani önerilmiyor

Lavinia_ evet biliyorum sebebini. Ama emzirme sonlanana kadar değil de belli bi dönemden sonra hormonlar normale döner diye düşünüyorum. Yanlış bilgi de olabilir bilmiyorum 😅İki aydır regl oluyorum düzenli gidiyo suan. Biraz daha bekliycem yine de teşekkür ederim 🧚‍♀️

bir yıl sonra

melebek hosgeldin ndjdkdkd yok yaptirmadim daha bu cuma randevum var. Bu postu acitigimda gidip bi yerle anlastim ama bebem 1.5 yasina geldi anca gidicem 😂