Hello kızlarım 💕 Sabah bi yerle görüştüm lazer için mesajlastigimizda emzirme döneminde onermediklerini soylediler. Detaylıca sorduğumda estetisyen uzmanımız sizi arasın dediler ve telefonda görüştüğüm kişi de doğumdan 3 ay sonra lazer yaptırabilirsiniz dedi. Yani biri sap dedi biri saman. 1.5 yılım var daha emzirmek için o kadar beklemek istemiyorum. Var mı doktoruna yada güvendiği bi uzmana sorup bilgi sahibi olanınız çiçek kızlarım 🧚♂️
Emzirme Döneminde Lazer
Sokaklambasi üstte kalsın. Senin lamba sokak lambası değil kız. 😁
Sokaklambasi Gebelik ve emzirme döneminde lazer bebeğe bir zarar vermiyor deniyor ama net değil. Bu doğru olsa bile hormonlar bu dönemlerde çok değişken. O yüzden istenen sonucu alamazsın muhtemelen.
Cicekliperde değil evet 😂 hatta lamba bile değil bsnsms balon balım o 🤣
Marbled koskoca bir buçuk yıl….. 🫠
Sokaklambasi ay lamba gördüm ben onu😂
Cicekliperde benziyo ama🙃
Sokaklambasi bende yaptırmak istiyorum dogum yapali 2 ay oldu daha 😑 baya beklemem gerekiyor malesef
Mtbaby Doktoruna sordun mu canım
Sokaklambasi ben emzirme döneminde lazere gittim ama doğumdan sonra regl olduysan hormonların düzene girdiyse git
Sokaklambasi Evet 6.aydan sonra düzene giriyormuş hormonlar emzirme döneminde gidilebiliyormus
Ven-us teşekkürler
Sokaklambasi emzdirme dönemin de önerilmemesinin sebebi hormonlar dan dolayıdır çünki bu şekil giderseniz lazere tüylürinzi bittmez yani önerilmiyor
Mtbaby 3-4 ay sonra tekrar düşüneyim madem
Lavinia_ evet biliyorum sebebini. Ama emzirme sonlanana kadar değil de belli bi dönemden sonra hormonlar normale döner diye düşünüyorum. Yanlış bilgi de olabilir bilmiyorum 😅İki aydır regl oluyorum düzenli gidiyo suan. Biraz daha bekliycem yine de teşekkür ederim 🧚♀️
Sokaklambasi doğum dan 6 ay sonra gide bilirsiniz ama
Lavinia_ bi arkadaş daha 6 ay demiş evet azicik daha bekliyim o zaman suan 4.5 ay oldu
Postu hortlatmaya geldim 🤓 baya geçmiş üzerinden, ne oldu, yaptırdınız mı?
melebek hosgeldin ndjdkdkd yok yaptirmadim daha bu cuma randevum var. Bu postu acitigimda gidip bi yerle anlastim ama bebem 1.5 yasina geldi anca gidicem 😂
Ahahhahahha ben de yılını doldurayım bari 😂