• ANKET
  • Doğum kontrol hapı 💊

Havadansudan oylama yapmadım çünkü bunlardan hiç birini kullanmadım canım o yüzden bisey diyemiyorum ben kızımdan sonra 1 yıl kadar microgynon kullanmıştım ardından oğluma hamile kaldım doğum yaptım 2 ay sonra 1 kutu cerazette kullandım adet düzenini bozduğu için bıraktım bu ara yine başladım 3 tane kaldı pazar günü son hapımı atıcam sonrada kullanmayı düşünmüyorum eşim korunuyo zaten oğlumda emdiği için ekstra korunmak istemiştim ama tekrar bırakıcam çünkü eczaneden kullandığın sürece adet görmezsin arada biraz ara verir adet olduktan sonra tekrar başlarsın dediler ben zaten kiloluyum adet olmayınca iyice şişiyorum o yüzden bırakıcam ama ankete yazdığın doğum kontrol haplarına gelince en iyisi yasmin diye biliyorum bana sağlık ocağındaki doktorum biraz pahalı ama en iyisi yasmin onu kullan demişti

Deli-hatun çok teşekkür ederim yazdığınız bilgiler için … Bana da doktorum carezetteyi yazmıştı yapılan yorumlardan.somra kullanmaya cesaret edememiştim açıkçası hemen etkilenen bi bunyeye sahibim kesin adetimi keser bu benim diye icemedim
    Eşim korunuyor fakat başımıza bir kez prz, yırtılması geldi geleli ben çok endişeliyim ertesi günü hapı da sürekli alincak bişey değil o yüzden bende hapa başlamak istiyorum açıkçası o yüzden sordum 🌸

Havadansudan bende ilişki sırasında prezervatif çıkması sonucu 1 defa kullanmıştım ertesi gün hapını iğne yaptırıcam ama 3 aylık iğneler çok kilo yapıyo adetide kesiyo diye duydum piyasada da şu an bulunmuyormuş sanırım aylık iğne yaptırsam bebeğim emiyo emerken onu önermiyorlar spiral taktırmak istiyorum kaymasından ve adetimin süresini uzatıp kanamayı artırmasından korkuyorum çünkü annemin çok kanaması oluyodu kısacası asahi tükürsen sakal yukarı tükürsem bıyık oldu benimki