bitterdelisi24 senactinsinemeyara musluğun dili olsa da konuşsa :) neler yapıyorsun :) evlen kurtul dostum :)
Yasak_elma senactinsinemeyara Boşa su israfı okadar suyu bunun için boşa harcıyacağına titreşimli vibratör alsan hem daha zevk alırsın hemde suyu bosa harcamamış olursun
senactinsinemeyara Yasak_elma Evde birleri olmasa alıcam tabiki dün akşam onayda düşündüm ahahahhah eczaneye bıraksınlar diye de bakalım
Yasak_elma senactinsinemeyara Evde biri olsun nolcakki.İnternetten sipariş ver gizli pakette geliyor evdekilere biseyler uydur iste acıp bakacak degillerya elindeki pakete.Annen ablan vs sorarsa internetten ped siparis ettim falan dersin
Kardeleen senactinsinemeyara Neymiş bu musluk sevdası ya birkaç yerde daha gördüm.😂 Hayretler içindeyim ben daha fantezik şeyler bekliyorum böyle postlarda. Ahahah😂
Cicekliperde Kardeleen sen yenisin galiba. Dur ben sana söyleyim fıskiyeyi çıkarıp hortumu poposuna sokan vardı 😬 ben de yorumlarda okumuştum
Kardeleen Cicekliperde Birde popoya yani.. Hayır mastı anladım da popoya sokmak nedir. Nasıl bir zevk alma türü. Bence acıdan başka birşey değil çünkü.😂
Cicekliperde Cicilibicili Estağfirullah canım ne kusuru😂 ben niye olduğunu hatırlamıyordum hatırladım 😂😂