Eskobar Kızçelerim kusura bakmayın hepinize tek tek yazamadım biz doğduk çok şükür durumumuzda iyi biraz ağrılarım falan var normal olarak birbirimize alışmaya çalışıyoruz hepinizden allah razı olsun🥰❤️😘
taricat Eskobar yaaa şükürler olsun kuzum Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin bebişlerini 😍 bol bol öp kokla benim yerime de 🥺♥️
Cicilibicili Eskobar yaa sağlıkla hayırla buyusunler inşallah, Rabbım güzel günlerini göstersin darısı biz bekleyenlere artık 😊
TombulHatun Eskobar çok şükür canm rabbim analı babalı büyütsün , sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Cicikiz Eskobar ah gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün bebişlerine uzun sağlıklı ömür versin rabbim eminim o kadar güzel anne olmuşsundur ki ❤️😍🥹
Ecivicivokke Eskobar yaa gözünüz aydın canım sağlıkla sıhhatle buyusunler hayırlı insanlar olsunlar inşallah 😍😍 nasılsın bebisler kime benziyor 🥰😍
Kuzulkurt Eskobar gözün aydın canım, sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah. Allah analı babalı büyüttmeyi nasip etsin. Çok sevindim 🥰🫶
bitterdelisi24 Eskobar anam ne zaman doğurdun ya 2 gun olmus 🥰🥰 Rabbim analı babalı büyütsün hosgeldin aramıza :)