• Cinsellik
  • Fındığımda etimsi tuhaf birşey

Evet yanlış anlamadınız … İç dudağın mi desem klitorisin yani başı mi desem nasıl tarif etsem oranın tam üstünde minik minik etimsi parçalar çıkmış ve kaşınıyor 🥺 mantar midir acaba 34+3 haftalık da gebeyim bir zararı olur mu ki ? Sirkeli suyla falan silsem faydası olur mu ille doktora söylemem mi gerekir 😬

taricat doktoruna söyle bence hiç bilmiyorum ama etimsi falan diyorsun siğil falan olmasın sonra

taricat siğilin kaşındığını ilk defa duydum. Siğiller kaşınmaz ama başka bir deri hastalığı ya da alerjik bir reaksiyon olabilir. Temire geldi aklıma ama orda çıkar mı bilemedim. Doktora gitmelisiniz geçmiş olsun

buzdankalpler çok teşekkür ederim 🤲🏻 pazartesi günü kontrole gittiğimde söyleyeceğim 🌼

taricat bence sirkeli suyla falan yıkamadan önce de bir doktora sorun

taricat canım geçmiş olsun ben de hamileyken bartholinn kisti oluştu. Yavaş yavaş şişmeye başladım sonrasında ağrı yürüyememe oturamama hamileyim diye işlem yapmadılar şırınga ile içi boşaldı doğum yapacağım günde ameliyatla alındı. Vajinada akıntı kaşıntı çok oluyor muydu ondan kaynaklanıyormuş benimki mesela eğer oysa tabii..

Peynirlikadayif çok geçmiş olsun kuşum şimdi araştırdım bartholin kistini ama öyle değil benimki küçük küçük ince et parçası şeklinde öyle şişlik değil yani … Bakalım pazartesi kontrole gideceğim o zaman söyleyeceğim doktoruma belki muayene de eder ona göre net birşey söyler 🤷🏻‍♀️ çok teşekkür ederim 🤲🏻

taricat hamilelikte geçirdiğim mantar enfeksiyonu ilerlediğinde böyle sigilimsi seuler çıkmisti ve bu arada beni doktorum ve tüm ebeler sirkeli su kesinlikle yapma dedi ama ben çaresizlikten dinlemedim şimdi düşünüyorum beljide o yüzden ilerledi söylemek istedim😊

zeynep266 çok teşekkür ederim canım bende surmeyeyim o zaman 🤲🏻

taricat ayy ilahi çok yasa kız findigim kelimesine çok güldüm konuya dönelim doktara görün bence ama bebeğe bı zarari olacağını düşünmüyorum

Eşinizde de var mı bu durum acaba ? Önemli bir sey olabilir kontrolunuzu ihmal etmeyin

taricat siğil olabilir,eğer siğilse normal doğum olmuyor, bebek doğum anında onlara temas etmesin diye,muhakkak doktorunuza görünün derim, geçmiş olsun

Serap20 hahaha 😂 çok sağol canım kontrole gidince gösterecektim ama kendiliğinden geçti sukur 🌼

taricat hamileliğin vermiş oldugu baskıyla varis gibi damarlar beliriyo bende yaşadım cerraha gittim damarlarin belirgenlestigini dedi baskiyla

Bilinmeyenlidenklem sezeryan olacak canım , şükür geçti o şey de kendiliğinden 🤲🏻 çok teşekkür ederim 🌼