Evet yanlış anlamadınız … İç dudağın mi desem klitorisin yani başı mi desem nasıl tarif etsem oranın tam üstünde minik minik etimsi parçalar çıkmış ve kaşınıyor 🥺 mantar midir acaba 34+3 haftalık da gebeyim bir zararı olur mu ki ? Sirkeli suyla falan silsem faydası olur mu ille doktora söylemem mi gerekir 😬
Fındığımda etimsi tuhaf birşey
taricat doktoruna söyle bence hiç bilmiyorum ama etimsi falan diyorsun siğil falan olmasın sonra
Cicilibicili ayy 😧o da olabilir evet , galiba sormam gerekecek
taricat sıkıntı çıkaracak bir şey değildir insAllah geçmiş olsun 🌸🌸
Cicilibicili amin cicilim teşekkür ederim 🤲🏻🌼
taricat siğilin kaşındığını ilk defa duydum. Siğiller kaşınmaz ama başka bir deri hastalığı ya da alerjik bir reaksiyon olabilir. Temire geldi aklıma ama orda çıkar mı bilemedim. Doktora gitmelisiniz geçmiş olsun
buzdankalpler çok teşekkür ederim 🤲🏻 pazartesi günü kontrole gittiğimde söyleyeceğim 🌼
taricat canım geçmiş olsun ben de hamileyken bartholinn kisti oluştu. Yavaş yavaş şişmeye başladım sonrasında ağrı yürüyememe oturamama hamileyim diye işlem yapmadılar şırınga ile içi boşaldı doğum yapacağım günde ameliyatla alındı. Vajinada akıntı kaşıntı çok oluyor muydu ondan kaynaklanıyormuş benimki mesela eğer oysa tabii..
Peynirlikadayif çok geçmiş olsun kuşum şimdi araştırdım bartholin kistini ama öyle değil benimki küçük küçük ince et parçası şeklinde öyle şişlik değil yani … Bakalım pazartesi kontrole gideceğim o zaman söyleyeceğim doktoruma belki muayene de eder ona göre net birşey söyler 🤷🏻♀️ çok teşekkür ederim 🤲🏻
taricat rica ederim. Allah’ım şifa versin 🥰
Eşinizde de var mı bu durum acaba ? Önemli bir sey olabilir kontrolunuzu ihmal etmeyin
taricat siğil olabilir,eğer siğilse normal doğum olmuyor, bebek doğum anında onlara temas etmesin diye,muhakkak doktorunuza görünün derim, geçmiş olsun
taricat hamileliğin vermiş oldugu baskıyla varis gibi damarlar beliriyo bende yaşadım cerraha gittim damarlarin belirgenlestigini dedi baskiyla
2melekannesi yok eşimde yok benimki de geçti kendiliğinden 🌼
Bilinmeyenlidenklem sezeryan olacak canım , şükür geçti o şey de kendiliğinden 🤲🏻 çok teşekkür ederim 🌼