bitterdelisi24 Akrep hahah :) bende öyleyim :) ama bir arada aynı anda denk gelsek cok iyi olur :) wp gibi :)
Akrep bitterdelisi24 bi ara wp den bile üstündü burası 🥹 telefon değiştirdim bi süre güncellemeden sonra uygulamayı indirmedim falan derken aramıza soğukluk girdi. Ama çok özlemişim gitmem artık🥹
bitterdelisi24 Akrep bende güncelleme yuzunden girmedim baya :) ama suan iyi .. eski havamızı yakalamayalım :)
yinesifremiunuttum Ahududu- eskiden böyle değildi ☺️☺️ happymom happykidsten gelenlerden sonra burası karıştı rahat rahat herşey konuşuyorduk oradakiler çoook ahlak dağıtmata geldiler buraya huzur kaçırdılar
DefneYorukhan yinesifremiunuttum Emin ol, o ahlak bekçileri gerçek hayatlarında bin tane dalaverden geçmiş, hayattan zevk almayan mutsuz insanlar. Gelmiş böyle forumlarda klavye delikanlılığı sergiliyorlar, ahlak namus bekçiliği yapıyorlar.
zarifhanim Akrep Gerçekten öyle oldu. Muhabbet ortamına çok açığım ama bende eskilerden kimseyi göremeyince uğrayıp geri gidiyorum. Hatta ZRaporu ’nun dediği gibi günlerce girmek aklıma gelmiyor. Bir haftadır mesela foruma tıklamayı bile unutmuşum. Postu yeni görüyorum o sebeple 🥲 Eski formu bir yakalasak hep aklımızda kalırdı. 😊
Akrep Anilla yorumunu gördüm hamileymişsin 😍😍😍 ayy anillaaa acayip mutlu oldum ❣️💖💗💓💕💞💝💘💘💘 sağlıkla kucağına al miniğimm💚
Rouge Anilla ben bunu nasıl kacırdım yaaa 😍😍hosgeldiiinn💕💕senden bir yorum gormeyi özlemişim 🥰🙏buna ayrı hamileliğine ayrı sevindim anillam 💕💕🫶saglıkla gelsin hamileliğin cok güzel kolay gecsin cicegimmm 🙏❤️
zarifhanim Anilla Anillaa seni burada görmek, ve üstelik hamiş bir anne olduğun haberini almak.. Ne kadar hoş bir müjde. 🥰 Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah. Çok sevindim ☺