Ananasss Tugbaa11 kendi kirpiklerinizi kapatmoyoe ve su geçiyor hiç bir sorun yok tırnak gibi değil antestinizi alanilirsiniz
yinesifremiunuttum Hello33 yapıştırıcı kısmına değmiyor su 💧 kendim yaptığım için söylüyorum ipek kirpik abdest geçirmez
Hello33 yinesifremiunuttum etine yapıştırmıyor ki her kirpiğinin üstüne yapıştırıyor tek tek ve heryerinede su değiyor bizzat gördüm kendimde bence böyle güzel bir dinimiz var bu kadar zorlaştırmayın
Tugbaa11 Taktikcaktim ama taktiramadim gusul gecirmiyo dediler bende aramizda bilen varmidir diye bi sorayim dedim cok seviyorum kirpigi ama taktiramadim
Hello33 prensess_s prensess_s memnunum yaptırdığım yer çok güzel yapıyor şekli bozulmuyor hiç gözüme zarar vermiyor normal kirpiğim dökülünce onlarda düşüyor
yinesifremiunuttum Hello33 kirpiğin yapıştığı yere su değmiyor kendim yapıyorum ipek kirpik kesinlikle abdest geçirmiyor cenabet gezdirmeyin kimseyi bu bilgilerle
mahur Kızlar, kendi kirpiğinizde dökülme yapıyor mu birkaç kişiden duymuştum. Tecrübesi olan var mı ben de düşünüyorum