Uykulupingue Cicekliperde kahve makinemle falan takım diye aldım bide ben aldım 3 buçuğa şimdi olmuş 6 buçuk ama aralık ayında da gelmezse iptal edicem
Akrep sosyolog1kadin ona o parayı versem temizlik yaptırmam ki 🥹 baş köşeye oturtup getir götürünü yaparım 🥹😂 dysonın süpürgesi var bende o olmasaydı belki ama onun üzerine o alınmaz vallahi. Evim kedili böyle günde üç kere büyük süpürgeyle süpürmektense hafiften evi süpüren bişey olsa olur mesela
sosyolog1kadin Akrep haha haklsın kuzum bende ona o parayı vereceğime dyson alırdım robotu da uygun bişy alıdım xiaomi de güzel çok pahalı değildi en son 😃
Marbled Cicekliperde Benim de minik kedi bir şeyler atabiliyor bazen ona takılıyor. 😄 Her gün aynı saatte çalışıyor değiştirmiyorum.
Cicekliperde Marbled ya adam her şeyin fişini çekiyor. Babam gibi😂 istesem de açamam. Ben taksam ben görmeden geri çıkarır
Pink-pink2 mrsmom Çok güzel kullanışlı ama illada olsun gibi de değil 2 hafta oldu ben alalı şuan için memnunum
mrsmom Oozzggee neler yapıyorsunuz airfryerda her şeyi pişiriyor mu gerçekten kabak patlıcan pişmiyor diyorlar doğru mu ya da et nasıl oluyor ne bileyim millet ciğer falan yapmış inandırıcı gelmiyor bana ciğeri bile lezzetli pişirdiği o yüzden acaba diyorum abartılıyor mu Pink-pink2 diye
Oozzggee mrsmom ciger yapmadım. Biftek kanat mangal gibi oluyor. Sebze kızartması sık yaparım fena değil
Emirin_annesi mrsmom ben de almak üzereydim ama biraz araştırayım dedim. Pek faydalı görmediğim için vazgeçtim. Her ne yapıyorsam derin ve kızgın yağda şipşak yapıyorum. Onun yerine hamur makinası aldım çok memnunum gerçekten
nimbus2000 mrsmom sırf yağ sıçramaması için bile alınır. özellikle biber patlıcan gibi şeylerin köz ve kızartması cok iyi oluyo
buzdankalpler Polyannacilik aradığım yorum. Sağı solu yağ içinde bırakıyo diye kızartma yapamıyorum. Yapsam mutfağı temizlerken kızarttığıma pişman oluyorum sırf bu sebepten almayı düşündüm ama çok pahalı 😁
yinesifremiunuttum mrsmom benim için pişmanlık değil çok severek kullanıyoorum fırın derdi yok temizlik derdi yok missss gibi
buzdankalpler Polyannacilik onların yorumları hep kötü ya 😞 alınca bi 20 yıl kullanayım istiyorum benim için bir atasözü var çok sevdiğim 😀 ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Kirmizilamba Olivetti ya mikrodalga kadar zararlı diyorlar öyle mi acaba bende de var ben de çok memnunum açıkçası ama kafama takıldı 🤭
Grzygirl Bendede patates ve mangal köfte seven çocuk olunca gayet eliniz ayağınız oluyor hiç pişman değilim az yağlı zahmetsiz sadece patates kızartması için bile alınır