TomveJerry Kızlar 2. Kutumdayim bitmesine 5 hap kaldı. Hiç saatinde şaşma olmadı dakikasına kullandım hep. Ama bu aralar ara sıra kaşık ağrılarım oluyor göğüs ağrısı oluyor. Yani evimde değildim geleli de 1 hafta oldu sadece. Hamilelik olsa bu kadar erken belirti verir miydi? Birde çok düzenli kullanıyorum ilaçla geziyorum resmen. Artı eşim yine de geri çekiliyor. Bir yardimci olabilir misiniz? Bunlar yan etkilerimi adet mi olacagim onun sinyalleri mi yoksa korktuğum şey mi😱
TomveJerry DefneYorukhan Geçen ay 8 inde olmuştum. 6 gün öne gelerek adet oluyorum 3 ünde olmam gerekiyor.
mahur Hormonal tamamen, göğüste hassasiyetlik falan oluyor Deryadeniz Nasıl derin bi geçmiş bu kadar da seni böyle etkilemiş ? Seni anlıyorum fakat takılmamaya çalış ve bunu da eşine belli etme, ister istemez eşinin aklına getirebilirsin…
TomveJerry yesilgozanne 🤦🤦 Off vallahi stresten ölüp gidicem heralde. 🥲 Peki bir senedir ek koruma yapıyor musunuz ? Sadece ilaç mi ?
yesilgozanne TomveJerry evet sadece ilaç Ama bıraktım çünkü aşırı derecede cinsel isteğimde azalma oldu hatta bitti diyebilirim
Birmutlulukkutusu Tam tamina 1 bucuk yil kullandim biraktim planli gebelik oldu yan etkileri oluyor oyle kuzum