buzdankalpler Deryadeniz Detayı değil ama evet biliyorum. Detayını hiç merak etmedim. Benden önce ne yaşadığı o kadar da umrumda değil. Ben hayatına girdikten sonrasını umursuyorum
Deryadeniz buzdankalpler merhaba, bugun ben hastaydım. Eşimle hastalıklarla ilgili bi muhabbet ediyordjk. Eşim dediki bademcik iltihabı çok kötü. Üniversitede bir arkadaşım vardı çok ağır geçirirdi. Vs.. ve bu kişi eski sevgilisi daha önce bahsetmişti ama bahsettiğini unutmuş. Ben yine çok takıldım. Neden aklına getiriyo ve örnek veriyo bi de ya buzdankalpler
buzdankalpler Deryadeniz örnek verirken de eski sevgiliden bahsetmek de ne bileyim. Bence çok yanlış. Geçmişte olan geçmişte kalırsa rahatsız etmez neden bugüne taşıyo o kişiyi arkadaş diye bahsederek. Eşimle buna benzer bir konuyu konuşmuştum. Karşıma alıp ciddi bir konuşma yapmıştım kavga etmeden tartışmadan. Geçmişinde bir şeyler olmuş diye değil geçmişte bırakması gereken kişileri bugün karşıma çıkarırsa sıkıntı büyük olur diye. O sorundan da kendisini meshul tutacağıma dair. O konuşmadan sonra bir kere görmedim. Malum bu konularda hafızamız iyidir ve onlar da farkındalar. Sıcağı sıcağına bi konuşun derim bu konuyu.