Rumeysa0701 Trol sanmayin kizlar nolur soru ciddi ve gerçek 4 yıllık evliyiz hergun olsa hergun isterim kocam da şikayetçi haliyle yorgun oluyor 2 çocuğa rağmen nasil böyle isteklisin diyor 😂 azalması icin tavsiyeniz var mi napabilirim
Ananasss Rumeysa0701 ahh aşkım antideprasan kullanıyorum azalır dediler istemezsin dediler olmadı çocuktan sonra istemezsin dediler yok. Kocam içindeki hayvana ben yetemiyorım diyor halı imkansız nasıl geçevek 🙈🙈
Rumeysa0701 Cicekliperde inan ben de bilmiyorum 3 yas ve 1 yas çocuklarım var yorgunluktan ölüyorum ama istiyorum da 😬🤭
Rumeysa0701 DefneYorukhan oluyorum evet aslinda birkaç kere yapmıştım ama orgazm olmadan isteğim gitmişti deneyim bunu aklıma gelmedi 😁
Rumeysa0701 bitterdelisi24 hepimizin yediği seyler valla ayri bi şey yemiyorum ama çikolataya bayılırım o mu etkiliyor bilemedim 🤣😁
Hadibeee bitterdelisi24 muz ceviz bal kızımı emzirirken kullandım etkisi geçmek bilmiyor lanet fişşşek gibi geziyorum ortalıkta
DefneYorukhan Rumeysa0701 olabilir vallah cikolata libito artırır diye okumuştum bi yerden. Sjsjjsjs😁
Rumeysa0701 Ananasss gecmesin ya ben memnunum ya da kocalarimizin libidosu bize esitlense daha iyi olur 🤣🤣😍