Merhaba kızlar benim adetim tam 1 hafta gecikti onun yanında belirtilerim de vardı baş ağrısı dönmesi kasık karın ağrısı ki kızımı aynen bu ağrıyla öğrenmiştim dıpıll marka adında test yaptım şimdi ilk dakika çıkmadı çizgi yani negatif ne yapabilirim bu durumda benim gibi bunu yaşayanlar oldu mu?
Adet gecikmesi ve test negatif
Şu an benimde durumum senin gibi adetim 5 gündür gecikti ama halen test yapmadım kasık ağrım yok ama diğer belirtiler var biraz daha beklemek istiyorum,sen bir kez daha test yapsan bence iyi olur ☺️
anamiteva_26 testi 7 gün gecikmeden sonra öneriyolar daha çok
buzdankalpler evet bende 7 gün geçtikten sonra yapacağım eğer böyle davam ederse 😕
anamiteva_26 gönlünüzden ne geçerse o olsun 🙏
anamiteva_26 Adet olacakmisim gibi ağrım var regl olmuşum gibi akıntım vardı baktım beyaz akıntı gelmis artık olsam da rahatlasam ya vallahi sıkıldım 😂
1sirineannesi Bnm de 7 gündür gecikti ve aşırı şekilde kaşık agrım vardı ama test yapmadım daha
Milena32- Sabah kan verdim yarın belli olacakmış.
1sirineannesi ben de test yapmsya korkuyorum ya negativ olursa yine biraz daha bekleyecem
Milena32- Bende korkuyorum negatif çıkacak diye 🥲
1sirineannesi sonucu bizle paylaş ben de yapına paylaşayım cnmm
Milena32- Tabii paylaşırım canım ☺️
Milena32- Değerim 0.1 çıktı negatif
1sirineannesi ne oluyor öyle olunca canım
1sirineannesi o zaman hamile değilsin canım
Yenihesapksjdjd negatif yani gebelik yok
Milena32- Evet değilim canım zaten 15 aylık bir kızım var ve hâlâ da adetim gecikti ya tarlusal kullanicam sanırım sen ne yaptın peki test yaptın mı canım
Yok daha alamadım fırsatım olmadı hafta sonuna doğru yaparım
1sirineannesi adet oldum bugün
Milena32- Bende dün oldum şükür ☺️