Sutlukahve2 Lagosiyawo evet sana katliyorum burda cogu kadin sidet gorup susuyor sirf cocugu icin 1 yapan 2 3 4 yapar sanilmasinki birda yapmaz tecrubem oldugundan biliyorum postu acan hanimin yerinde olsam cocukda yokmus coktan bosanirdim cocuk olunda insanin eli kolu baglaniyor
Hoyrat Dogruu43 benim eşimde ailesine düşkün bu benim boşan gidiyor ama bir konu olduğumda kim haklı kim haksız dinler ona göre hareket eder umarım sizdeyse öyle olur canım bu konu
Dogruu43 Hoyrat bizim değişik ya anlatılır gibi değil haklı haksız aramaz yani ben haklı olduğumu dusundugumde ona bunu ifade ettiğimde hak verir ama ailesine çenesi çıkmaz hakkımı savunamaz susar ooooyle
Mucize2 bubbery1263627 yani benim keskin iki kuralım var biri şiddet biri aldatma bunları asla kabul etmem eşimde çok iyi bilir bunu götü yemez 3.5 yıllık evliyim 2 çocuğum var bugün olsun bugün boşarım arkana bile bakma kaç kurtar kendini kimse değişmez bu şiddetin boyutu artar
aykirikadin Şİddetin sözlüsü de şiddet kadar tehlikeli..küfür sözlü şiddettir. Seni mutlu etmez ,sana söyleyim
Kartanesi Dogruu43 @bubbery1263627 yol yakınken ikimizde dönün o yoldan çocuk yapmadan. Gidin hayatınızı kurun başka da bişey demiyorum