aykirikadin Bana özelden yazılanları görseni gülmekte ölürsünüz..:) sen bu cinselliği bana anlatırmsın özelde anlat lütfen diyee..:)
aykirikadin Yasak_elma Hepsine detaylı paylaşmaya çalışıyorum.. Paylaştıkça herşey güzel ve zevkli olur..
Yasak_elma Cicekliperde O deyilmiş benim dediğim sarışın bi kadındı 13 18 ve 23 yaşında bi kızı 2 oğlu vardı diye hatırlıyorum baya bi samimi konuşuyordu herkesle
Uykulupingue Uyuyankoala ben bazı sıkıntılarım için post açmıştım eşim için,oda onun üzerinden biz hergün ilişkiye giriyoruz yanıyorum falan filan yazmıştı 😨😂😂
ZRaporu Uyuyankoala bana ilişkileriyle ilgili danışan olmuştu ben de aklım yettiğince cevapladım ama akıbetleri nedir bilmiyorum. Umarım tavsiyelerim işe yaramıştır.😇
Uyuyankoala ZRaporu saygı çerçevesinde konustuysa tabiki bildiklerimizi söylemek ayıp değil aynı şekilde onun da sana danışması ki ben senin konuşma tarzını çok seviyorum 🥰🐰
ZRaporu Uyuyankoala saygı çerçevesinde sordular ya herhalde yorumlarımdan dolayı olabilir. Absürt bir şey yaşamadım hiç he bir tek biri erkek miydi neydi otele mi bi yere çağırıyordu ben de makarasına yazdım posta hemen özelden yazmıştı o var bi absürt 😅
aykirikadin Yasak_elma hemcinslerimi erkeklere ezdirmem;) Zevk dediğim mutlu olmak olmak. Yoksa orgazm olmuyorum:)