Lalderiin BlackAngel ablan araştırıp yapabilir internet bu yüzden var kullanabilene çok güzel öneririm
Lalderiin BlackAngel ablanın telefonu mu yok kaç yaşındasınız 12-13 falan mı ahahahahhaa valla bi gariplik seziyorum boşverin siz bu konuları ablacım
Bsrdskran BlackAngel bence sen erkeksin ya resmen dalga geçmişsin elinin altında internet denilen bişey var ordan araştır çok utanıp merak ediyorsan
eliff_nazz Bsrdskran kesinlikle ya erkeği bırak çocuk bile olabilirsin sen 19 ken ablan 16 ne kadar küçükmüşsün ablandan 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Nurr001 BlackAngel eşler bir birine helaldir neden günah olsun ki.Eğer başka biriyle yani sana helal olmayan biriyle yapsaydın o zaman günah olurdu🤷
Lalderiin BlackAngel valla senin nişanlı olduğuna hiç inanmiyorum sen 19 olup ablan 16 yaşında yani😂😂
Deletedmom2 senabaykan1234 offf yaa Lalderiin ablanın yazdığına bayaa bi gülmüşdüm bide sen yazdın yine krize girdim 😂😂😂🤦🏻♀️
senabaykan1234 Kesin erkek falandır bilemeyiz bide arkadan yaklaşmak haram önden yapılır kime sorsan öyle der sen nasıl bilmiyorsun yaa