Nietzsche Rouge burda beni sormuş diğer arkadaşı değil😂beni tam gördün parça parça bişey atmadım ben sana 😂😂😂
Rouge Nietzsche aaa ben diger arkadası anladım evet seni tam gordum sende beni. o da hic bozuntuya vermedi😂
Rouge Akrep hahahaah ama ozelliklerimizi anlattık ya ben bilirim senin olduğunu sende beni tanırdın bu söyledigin cok konusmayanlarda olurdu bizde olmaz
Rouge Nietzsche goruceksin. seni kacırmaktan vazgectigi mi düsünüyorsun heralde ?hala aklımda valla koydum kafaya😂
Rouge Nietzsche annem istiyor o benden once bu fikri söylemişti anlatmıstım sana😂ben sonra ciddiye aldım.gecen gine söyledim bana buraya gelmenin yollarını anlatıyor .zor bir yöntem söyledi tamam mı dedim anne nasıl gelicek öyle cok zor zraporu da gelsin birlikte gelsinler dedi dkdkd
Nietzsche Rouge hahahahha ya annene ölücem 😂😂😂 zraporuna bir soralım, onun geleceğini sanmam . 😂 annene kolay yöntemini sor ,zorla nasıl geleyim 😂😂bir de çocuk var hajsjjsjs
Rouge Nietzsche zraporu asla gelmez ya malesef 🥲kolay yoldan bisey bulmalı o bulur annemde bir hastalık var sevdigi istedigi herkesi yanına getirir bizim ailede almanyada olan herkesi annem getirdi .bazen annem birini seviyor hemen diyorlar sen bunuda götürürsün şimdi dkdkd
Uykulupingue Uyuyankoala ya canıım benim evet siyah saçlıyım,tenimde buğday,ben senide çok merak ediyorum sende esmer uzun saçlı hafif balık etli canlanıyorsun gözümde 😇
Nietzsche Rouge bitterdelisi24 @Uykulupingue bence çıtayı yükseltelim,herkes yüzünü kapatıp fiziğinin fotosunu atsın 😂😂😂😂😂😂