Kuzulkurt TombulHatun ilk ben yazdım 😂 ikimizi de tahmin etmeyeceğini düşünüyorum beyni yorulmuştur 🥹
Kuzulkurt TombulHatun inşallah 😂 çok merak ettim konuşmalarımdan vs nasıl biri gibi gözüküyorum 😂 kesin tam doğulu bir tip gibi kalın kara kaşlar kara gözler falan 😂
Nietzsche TombulHatun Kuzulkurt gerçekten yoruldum bir de bildiklerini söylüyorum,hadi gelecekten haber versem neyse 😂 zarif içimden geldi söyledim,zorlamayla olmuyor 😂 zamanla sizi de hissedersem söylerim ,öyle tahmin sallıyorum gelişine
Nietzsche Kuzulkurt Bu arada doğuluların gerçek yerli olanları sarışın ve renkli gözlü oluyor ,sen hangisisin bilemiyorum ama bence tenin buğday😂
Kuzulkurt Nietzsche evet bu gerçeği biliyorum sanırım güneşten kararıyolar 😂 tenimi doğru tahmin ettin bununla avutayım kendimi 😂
Kuzulkurt Nietzsche benim akrabalarım da esmer değil ama kardeşlerim ortaya karışık sarışın da var beyaz tenli olup kara kaşlı da var 😂 anne tarafım sarışın renkli gözlü zaten. Bende öyle esmer değilim çok şükür 😂
Lavinia_ Cicekliperde neden benim aklıma kemal sunalın filimin de ki replik geldi 😂😂 “Bu kadın da çeketimi atsam hamile kalıyor”😂😂😂
Dolunayy Cicekliperde Sana gitme demeyeceğim, gene de sen bilirsin..Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,incinirsin.. (devamı benden gelsin madem😄)