TombulHatun bitterdelisi24 diyetisyene filan gittim de çok zam yapınca birden kasımda bıraktım 😂 hem sana özelden en son yazdığıma cevap vermeidn bende alındım yazmadm sana özelden 🥲
Rouge bitterdelisi24 güveniyoruz diyip arkadas edindikten sonra neler yasadık biliyorsun .bende o zaman bitti bu foto işi .ondan once atıyordum
bitterdelisi24 Rouge işte bende herkese güvenmiyorum ama biliyorum ki akrepten senden yada burda bi kaç kişiden zarar gelmiceğine de eminim
Rouge bitterdelisi24 teşekkür ederim ❤️gerçekten gelmez ama atarsan da birine karsılıklı at bence sadece
Polyannacilik zarifhanim hepimiz normal insan evladiyiz canım 🤭🤭 ama bazı insanlar özeldir peridede bence sende özel ve kaliteli kişilerdesin
Cicikiz bitterdelisi24 yeni yaptırdım onları bittercim ben 6 yıl oldu evleneli düğünden iki ay sonra gitti altınlarım borca kaynım evlendi eylülde işte o zaman yaptılar tekrardan ama şimdi vermem borca filan akıllandım 😂
TombulHatun Cicikiz benim foto attığım kişi çok azdır aslında 5 kişi filan sanırım hadi sana da atayım kız ne olacak 😂
bitterdelisi24 TombulHatun ciddimisin ? ya ama yemin ederim görmedim: bildirim gelmiyor özelden inanki. bak şimdi okucam
aykirikadin Peridenin tüm kızlarını,sosyal ve gerçek hayatta çok arkadaşlarının olduğunu düşünüyorum.. Herkes burda muhabbeti çok seviyor ve muhabbet ediyorlar.. Fiziki olarak çoğu kızların diyet yapmasını gerektiğini düşünüyorum:)
Mavi-_-deniz Etipetito zayıf minyon tipli buğday tenli kahve gözlü çıtı pıtı bir şey hayal ediyorum 🌺
Etipetito Mavi-_-deniz Aksine 1.60 boy 70 kilo 1.60 olmasına rağmen daha uzun ve iri görünen kahverengi gözlü kahverengi saçlı beyaz tenli kapalı biriyim 🤭😁🤩
bitterdelisi24 Rouge yok ben zaten herkee atmam güvendiklerime . allaha şükür suana kadar kimseden zarar gelmedi 🥰