Selinakca eşinizin anladığı dili en iyi siz bilirsiniz. Benim söyleyeceğim genel tavsiyeler olur. Yani yokluğunuzu farkettirin kaybetme korkusu hissettirin biri şekilde ister giderek ister küserek ister konuşarak. Ama çok da kısıtlayıcı kavgalar yapmamanızı öneririm yani her gün dışarı çıkmıyorsa sorun etmeyin derim. Daha 4 aylık evliymişsiniz inanın sonradan kendiniz de farkedersiniz böyle şeylerin sadece gününüzü mutsuz geçirmenize sebep olduğunu. Ben yeni evli olduğum zamanlar şahsen şunu düşünürdüm, o kadar evlilik hayali kurduk, hayallerimizi bir bir gerçekleştirdik. Kavga etmek için miydi hepsi, bu günleri görmek için miydi o halde aldığım evin eşyanın kurduğum yuvanın ne önemi var ki derdim. Bazı şeyleri huzurumuzu kaçıracaksa görmezden gelmemiz gerekiyor. Bunu her konu için söylemiyorum, farzedelim ki bir kadın eşinin telefonunu her kurcaladığında işte iş arkadaşıyla annesiyle konuşma süresi, falancanın yazdığı mesajla kafayı bozup olmadık şeyden kavga çıkarıyorsa onun telefonu kurcalaması hayırlı değildir. Bakmayıversin, çünkü bakma amacı kavga çıkarmak. İnsan böyle konularda kendi kendisinin çaresi olmalı. Siz de kendinizi evinizi ailenizi huzursuz eden şeyleri daha güzel bir gün geçirmek için hayatınızdan uzaklaştırın.