tatlicadii Yasak_elma ayy güldüm çok, senin taktik de iyimiş, ama hala tam içine atmıyo desene, bence ona da bi ayak ovdurma operasyonu lazım🤣
tatlicadii Rouge şimdilik benim taktik baya başarılı oldu, bakalım önümüzdeki günlerde koltuğa atmaya kalkacak mı=)
Nietzsche Cleopatra Bazıları öyle ,kendi kokusunu 1 ay geçse duymaz. Bir söz varya aklıma o geldi . Çocuk, osuruk gibidir,herkes kendisininkine tahammül eder 😂😂😂bu çorap olayıda öyle .
tatlicadii Nietzsche ayyy alemsin, çok iyimiş bu söz çok tuttum🤣 aynen öyle oldu kendisi kanepeye leş çoraplarını atıp dibinde saatlerce duruyorken, benim ayaklarımı ovarken hemen ekşitti yüzünü🤣
Cleopatra Nietzsche Ben azcık terlesem bütün insanlığa kokuyor muşum hissi oluyor,kişisel temizliğe dikkat etmek gerekir o zaman çorapta kokmaz kendisine 5 gün aynı çorabı giysin bakalım kokar mı kokmaz mı?😂
Sutlucikolati Nietzsche Çocuk, osuruk gibidir,herkes kendisininkine tahammül eder Ya ahahahahahahahhaha kahkaha attım 🤣🤣
tatlicadii aykirikadin ayneen, dedim zaten benimkine yüzünü ekşitirken, sürekli ben çekiyodum senin ayak kokunu, biraz da sen benimkini çek de bundan sonra çoraplarını sağa sola atmamayı öğren diye🤣
Nietzsche Cleopatra 5 gün ıyyy 😂 bir de şey huyları var ,hepsinde var mı acaba . Koklayıp giyiyorlar her gün 😂😂😂😂
tatlicadii Nietzsche işte diyorum ya kendi ayak kokularına bağışıklık kazanmış erkekler🤣 yoksa değil 5 günlük, 1 günlük bile bayıltır normalde
Cleopatra Nietzsche Hiç öyle görmedim eşim çıkarır kirliye atar ,hergün uyarmama rağmen oğlum biraz tembel ilerde koklayıp giyerse bunu da deneyimlemedim demem😂😂
tatlicadii Nietzsche valla bu sefer benimkiler gayet de kokuyodu🤣🤣 ama zaten ona ceza olsun diye amacım da oydu🤣 ama normalde çok kokmaz
Nietzsche tatlicadii ben postu okumamışım ki yeni farkettim affet 😂😂vaktim yok 10 dk da 50 bildirim geliyor yetişemiyorum post uzun diye okumadım sanırım😂 ama iyi yapmışsın
tatlicadii Nietzsche desene sen en komik kısmı kaçırmışın🤣 ne yalan söyliyim bi an için vicdan azabı çektim 30 dk çok mu oldu diye, ama sonra dedim ben hep çekiyorum, bi yarım saat de o çeksin ki anlasın bana çektirdiğini🤣
tatlicadii Nietzsche işte sorun şu ki onlara göre kokmuyo oluyo ama onlar dışında herkese göre kokuyor aslında🤣🤣
tatlicadii Nietzsche aslında hakketiği en az 3-4 saat hem de direkt burnunun dibine dayamam ayaklarımı🤣🤣 ben yine insaflıyım🤣
tatlicadii Yasak_elma kesin dene bence, sonuçları bekliyorum merakla, özellikle yüzünün alacağı ifadeyi tarif edersiin🤣