Cicikiz Hanımlar ben bugün başladım ama motivasyonum düşük ölümlü dünya diye diye fıçı gibi olucam ama olmak istemiyorum bana destek olun ❤️🌸
Nietzsche Cicikiz kocan dışardaki zayıflara özentiyle bakıyor olabilir, bu yüzden iradeli olmanda fayda var 😂😂 benim max. Destek bu kadar olur 😂😂😂😂😂
sinsirelllllaaaa Cicikiz kız anam ölümlü dünya diye diye yersen yarın öbür gün ölünce tabutunu özel yapmak zorunda kalırlar bak tabutunu kaldıranda saydırmasın sana zahmet verme millete 😂😂😂😂 bendende max tavsiye 🌺
buzdankalpler Cicikiz kilo verince gönül rahatlığıyla yersin bir de öyle düşün 😂 ama o zaman da tadımlık yap herşeyi 🫣
Sokaklambasi buzdankalpler keske bi kere verince sabit kalsa malesef oyle bisey yok yedigin an geri aliyosun😂
Cicikiz buzdankalpler kıx verdim kilo sonra tekrar aldım 😂😂 iki ay uğraştım 75 ten 60 oldum şimdi yine aynı
Hoyrat Cicikiz ölümlü dünya konusunda haklısın ama bunu herzaman hatırlamalıyız ancak ölümlü dünya diye diye fazla fazla yemek te konforlu yaşama engel oluyor ya kıyafet giyiyorsun yakışmıyor iki yürüyorsun fıs fıs nefes alamıyorsun yanı fit ol rahat ol
Cicikiz Nietzsche veriyorum evet gecen 60 a kadar düştüm Eylül ayında gene aldım tutamıyorum bogazımı 😂