• Muhabbet
  • Faldan anlayanlar bakabilir mi🫶🏼

Asdfg kız kahve yokki hepsi fincan altında.bir kırt daha içmen sonra cevirmen lazımdı o zaman işlenmiş gibi oluyor o görüntü lazım dkdk

Rouge Sulu kaldııı kahvesi de azdı 😂🤦‍♀️ Böyle oldu kapayınca 😂😂🫢

Asdfg açık saçlı birisin sanırım, aile
      içi sorun var gibi görünüyor. Bi kadın müdehale ediyor gibi sanki sana ayrı başkalarına farklı konuşuyor gibi senin hakkında orta boylu hafif kapalı tesettürlü biri gibi. Tüm sıkıntılarını içine atmışsın birşey var kafanda onun için sessiz kalıyorsun, yoksa çok fazla kendini savunan bi yapın var ama seni şuan susturan bir neden var. Bu şekilde yorumladım. Bilemiyorum.

Asdfg dkdkdkd afiyet olsun ben dibinde hic bırakmam da

gozdenur Çok teşekkür ederim açık saçlıyım ve söylediklerin hepsi doğru diyebilirim🥹🙏 Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık

Asdfg rica ederim🙏 çok içine atma her şeyi sıkıntılı gördüm. Çocuğuna sarılıp ağlaman hiçbir şeyi değiştirmez değişim senden başlar unutma. Canım senin 4 yaş üstü falan bi kız çocuğun var mı ? Merak ettim bir şey soracaktım

gozdenur İçime atıyorum herşeyi malesef ki 🥹 20 aylık bi kızım var canım :)

gozdenur banada baka bilirmisin? çatlatma iynesi olduğum 8gün önce merak ediyorum acaba tutmuşmu🤭

Sevgimizz canım kain miyim Allah aşkına iğneyi göreyim yavrum yapma gözünü sevim dua et Allah’a sığın inşallah tutmuştur içini ferah tut 🥰 üzgünüm hassas bir konu bakamam istesem de görmekte istemem beni zor durumda bırakma lütfen